FORGOT YOUR DETAILS?

ایجاد حساب کاربری

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۷۷۳۶

توسط / / دکتری وزارت بهداشت

دانلود منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی به توصیه سنجش امیرکبیر

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی اگر درست انتخاب شوند ، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری، منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان توصیه می شود که از بسته های آموزشی(کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز هر رشته استفاده کنند(به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که منابع را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی تحصیلات تکمیلی (دکتری) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند.

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

کتاب های تکدرس آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی :

در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند.
مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وزارت بهداشت

 

مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی علوم و صنایع غذایی

فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی شرکت نمایند:

کارشناسی ارشد در رشته های علوم و صنایع غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی

۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاج الدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

با سنجش امیرکبیر آزمون دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی را قورت دهید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

 

 

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری ،باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون زبان UTEPT (زبان عمومی دانشگاه تهران)

این آزمون مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

 

کلمات کلیدی:

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۹۵ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۹۵ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۹۶ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۹۶ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۹۷ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۹۷ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۹۸ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۹۸ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۹۹ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۹۹ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی , دکتری علوم و صنایع غذایی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۵ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۵ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۶ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۶ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۷ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۷ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۸ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۸ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۹ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۹۹ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۵ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۵ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۶ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۶ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۷ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۷ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۸ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۸ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۹ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۹۹ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد , گرایش های دکتری صنایع غذایی , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۹۵ , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۹۶ , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۹۷ , فرهاد علوی صنایع غذایی , دکتری صنایع غذایی بدون آزمون , دکترای صنایع غذایی دانشگاه آزاد , دکترا صنایع غذایی , بهترین گرایش ارشد صنایع غذایی

نظرات to “منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۷۷۳۶”

  1. مریم says : پاسخ

    سلام
    قیمت پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت با تخفیف چقدر است؟؟

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر
      برای اطلاع از قیمت و میزان تخفیف پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  2. nf.hf says : پاسخ

    سلام
    راهی هست که کتاب های پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت رو قبل از خرید ببینیم؟؟؟

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر
      برای دیدن کتب موجود در پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی به عنوان نمونه درس، می توانید رشته، مقطع، درس درخواستی و ایمیل خود را به پنل ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۴ پیامک کنید تا همکاران ما در اسرع وقت، نمونه جزوات را برای شما ارسال نمایند.

  3. زهرا محمدی says : پاسخ

    با سلام
    خسته نباشید
    من فقط درس کنترل کیفی مواد غذایی از پکیج منابع آزمون دکتری صنایع غذایی رو می خوام سفارش بدم. آیا امکان سفارش تک درس هست؟؟

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر خانم زهرا محمدی
      امکان خرید تک درس از بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وجود دارد.

  4. علی نصیری says : پاسخ

    با سلام
    من در تاریخ ۲/۳/۹۶ مبلغ مربوط به بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی۹۶ را واریز کرده ام ولی هنوز بسته دستم نرسیده است لطفا پیگیری کنید
    با تشکر

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای علی نصیری
      برای پیگیری بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  5. زهرا ربيعي says : پاسخ

    روز به خیر
    ایا بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی و بسته منابع MHLE را با هم تهیه کنم تخفیفی در نظر گرفته می شود

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم زهرا ربیعی
      در صورت تهیه بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی و بسته منابع آزمون MHLE مسلما به شما تخفیف داده می شود. برای آگاهی از میزان این تخفیف با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  6. مجتبي رشيدي says : پاسخ

    با سلام
    آیادر پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی
    دروس زبان MHLE هم موجود هستند؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای مجتبی رشیدی
      بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی از بسته منابع آزمون MHLE مجزا می باشد.

  7. زهرا ربیعی says : پاسخ

    با سلام
    اگر حالا بسته زبان را خریداری کنیم و چند ماه دیگر اگر بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی را خریداری کنم اونوقت تخفیف نیز در نظر گرفته می شود.

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      در صورت تهیه بسته منابع آزمون MHLE، برای تهیه بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی به شما تخفیف تعلق می گیرد.

  8. منصوره ضیایی says : پاسخ

    با سلام
    ایا اگر دوتا پکیج بگیریم تخفیف در نظر گرفته می شود من و دوستم تمایل به خرید پک منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی داریم.تخفیف ویژه در نظر بگیرید.

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم منصوره ضیایی
      در صورت تهیه دو پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی می توانید از تخفیف استفاده نمایید.

  9. نيلوفر مرادي says : پاسخ

    با سلام
    من دیروز پکیج آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی را دریافت کردم ولی سی دی جزوات درسی اون باز نمیشه لطفا بررسی کنید

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم نیلوفر مرادی
      برای پیگیری مشکل سی درسی بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  10. علی نصرتی says : پاسخ

    با سلام
    آیا می توان از کل پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی مواردی را حذف کرد؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای علی نصرتی
      امکان خرید تک درس از بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وجود دارد.

  11. احمد says : پاسخ

    باسلام و خسته نباشید
    ببخشید قبل از آزمون دکتری صنایع غذایی کنترل کیفی، باید مدرک زبانMHLE رو بگیریم؟ امتحانMHLE چه زمانی است؟مواد امتحان شامل میکروبیولوژی، شیمی مواد،تکنولوژی، کنترل کیفیه؟
    یعنی زبان جداست و همون آزمون MHLEاست و جز مواد امتحانی نیست و قبل این آزمونه؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای احمد
      آزمون MHLE آزمون جداگانه می باشد و باید قبل از کنکور وزارت بهداشت در این آزمون شرکت کرده باشید که معمولا هر دو یا سه ماه برگزار میگردد. منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی نیز همان مواردی می باشد که خود شما نیز به آن ها اشاره فرمودید.

      1. احمد says : پاسخ

        بسیار ممنونم

  12. صدف says : پاسخ

    خسته نباشید
    میشه بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی رو بدون آزمون های آزمایشی خرید کرد که قیمتش کمتر بشه؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم صدف
      بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی، بدون آزمون های آزمایشی ارائه نمی گردد. شرکت نکردن در آزمون های آزمایشی نیز تغییری در هزینه ایجاد نمی کند.

  13. هاله شیرانی says : پاسخ

    سلام وقت بخیر
    من برای خرید منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی در سایت دچار مشکل شدم. آیا شماره کارتی دارید که من بتوانم از طریق آن مبلغ را پرداخت کنم؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم هاله شیرانی
      برای رفع مشکل خود در خصوص خرید بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  14. حکیمه حاجی زاده says : پاسخ

    سلام وقت بخیر ببخشید بنده سال گذشته پکیج منابع آزمون دکتری علم و صنایع غذایی را خریداری کرده ام و در آزمون های آزمایشی این بسته آموزشی شرکت کرده ام میخواستم بپرسم آیا این امکان وجود دارد ک امسال هم مجددا در این آزمون های آزمایشی شرکت کنم؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم حکیمه حاجی زاده
      شما فقط یک بار مجاز به شرکت در آزمون های آزمایشی بسته منابع آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی هستید.

  15. محمد خوشدل says : پاسخ

    آیا پکیج منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی شامل آزمونهای آزمایشی هم می شود و این آزمونها به طریقی برگزار می شود؟ لطفا راهنمایی کنید

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای خوشدل
      بلی، پکیج کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی دارای آزمون آزمایشی هم می باشد، این آزمون ها بصورت آنلاین و یا مکاتبه ای برگزار می شوند.

  16. فاطمه امیدی نژاد says : پاسخ

    سلام. امکانش هست ضریب منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت گرایش منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو) رو بهم بگید؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم فاطمه امیری نژآد
      سنجش امیرکبیر ارائه دهنده پکیج کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت می باشد برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر از این رشته می توانید با شماره ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  17. مرضیه سنچولی says : پاسخ

    سلام روز شما بخیر و نیکی
    ممنونم بخاطر مطالب جامع و کاملی که در خصوص بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی در سایت قرار داده اید، من میخاهم این بسته را تهیه کنم، ای کاش نمونه ای از جزوات این بسته را هم در سایت قرار میدادید که قبل از خرید ما با محتویات کتاب یک آشنایی اجمالی داشتیم.
    سپاس

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم مرضیه سنچولی
      امکان مشاهده نمونه جزوات بسته منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی قبل از خرید وجود دارد، برای اینکار شما می توانید به صورت حضوری اقدام کنید و یا درخواست خود را با عنوان نام رشته و کد آن به آدرس میل sanjeshamirkabir@yahoo.com ارسال نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا