FORGOT YOUR DETAILS?

ایجاد حساب کاربری

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

توسط / / ارشد وزارت بهداشت
 

دانلود منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی وزارت بهداشت کد ۵۵۲۷

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی، منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذائی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذائی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی (مشاوره آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ، برنامه ریزی آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را در برنامه خود قرار دهید.

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

معرفی بسته آموزشی و منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع ارشد علوم و صنایع غذائی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته‌اند.
۲) در این نوع کتاب‌ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب‌ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می‌رسد و خواننده نمی‌تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می‌سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند. انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

کتاب های تکدرس آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی:

در این نوع کتاب‌ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال‌ها و تست‌ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست‌ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند. کتاب های کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه‌ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی‌نیاز می‌کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب‌ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

ارشد علوم و صنایع غذائی

ویژگی های بارز بسته های آموزشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند. مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی

۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university
  ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروه‌های مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماری‌های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء‌ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت مواد‌غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد‌غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن‌زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروب‌شناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع شیمی مواد غذایی

۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاج‌الدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی‌های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی‌ها و روغن‌های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری‌، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران‌، انتشارات سنبله‌.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

ارشد علوم و صنایع غذائی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذائی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذائی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی (مشاوره ارشد علوم و صنایع غذائی ، برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد علوم و صنایع غذائی را در برنامه خود قرار دهید.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره‌سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران‌نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده‌های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی وزارت بهداشت

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی وزارت بهداشت کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را قورت دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

 

منابع ارشد علوم و صنایع غذائی

 

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توجه داشته باشند اگر بعد از فارغ التحصیلی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل یا خارج از کشور را دارند باید قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور باید یکی از مدارک زبان زیر را ارائه دهند لذا داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری، باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون UTEPT (آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران)

UTEPT مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون ETPNU (آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور)

آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور یا ETPNU مخفف English Test of Payame Noor University است. ETPNU آزمونی است که توسط دانشگاه پیام نور برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری می بایست نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی

 

منابع ارشد علوم و صنایع غذائی

 

کلمات کلیدی:

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۵, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۶, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۷, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۸, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۹, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۵, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۶, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۷, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۸, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۹, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۵, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۶, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۷, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۸, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۹, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۵, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۶, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۷, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۸, منابع ارشد علوم و صنایع غذائی ۹۹, منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی, آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی,آزمون ارشد علوم و صنایع غذائی, کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, کنکور ارشد علوم و صنایع غذائی, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی سراسری , ارشد علوم و صنایع غذائی , کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی تضمینی , بسته آموزشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , گرایش های کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی وزارت بهداشت , کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, جزوات کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, سوالات آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی, دروس امتحانی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , مشاوره کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , جدیدترین منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , آزمون آزمایشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , گرایش های ارشد علوم و صنایع غذائی , بهترین گرایش علوم و صنایع غذائی , رشته های کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی , گرایش های ارشد صنایع غذایی , منابع ارشد صنایع غذایی ۹۴ , ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد صنایع غذایی , منابع ارشد صنایع غذایی ۹۵ , جزوات ارشد صنایع غذایی , دروس کارشناسی ارشد صنایع غذایی , منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی , مشاوره ارشد صنایع غذایی

نظرات to “منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی”

  1. احمدی مهدی says : پاسخ

    سلام و خسته نباشید
    میشه بگید پکیج منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی شامل چه چیزهایی میشه؟

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر آقای مهدی احمدی
      در بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت، به ازای هر درس امتحانی، یک کتاب که به صورت درس، نکته و تست است، قرار گرفته است. علاوه بر این ۸ مرحله آزمون آزمایشی و مشاوره تحصیلی تلفنی را نیز شامل می شود.

  2. نازنین زهرا says : پاسخ

    خسته نباشید
    میشه از پکیج منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، فقط کتاب کنترل کیفی رو بگیریم؟؟ قیمتشم میگید؟؟؟ممنون

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر خانوم نازنین زهرا
      برای تهیه تک درس از بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  3. سعید says : پاسخ

    سلام امکانش هست دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی رو بگید؟

    1. مشاور دکتری و کارشناسی ارشد says : پاسخ

      وقت بخیر آقای سعید
      منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی به شرح ذیل است:
      میکروبیولوژی مواد غذایی/ شیمی مواد غذایی/ تکنولوژی مواد غذایی/ کنترل کیفی مواد غذایی/ زبان عمومی

  4. حمیرا says : پاسخ

    سلام
    داخل پکیجآزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی فقط جزوه هست یا کتاب هم هست؟

    1. مدیریت سایت 8 مدیریت سایت 8 says : پاسخ

      با سلام
      داخل پکیجآزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی جزوات و کتب و سی دی وجود دارد البته ۸ مرحله آزمون نیز دارد

  5. راحله قربان نژاد says : پاسخ

    سلام
    من یه سوال دارم. من پکیج کامل منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی رو خریدم از شما. آزمون های آزمایشی از کی شروع می شود؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم راحله قربان نژاد
      آزمون های آزمایشی بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی از اسفند ماه آغاز و تا تیر ماه سال آینده ادامه می یابد.

  6. اسحاق says : پاسخ

    خسته نباشید
    بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی تخفیف هم داره؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای اسحاق
      برای آگاهی از تخفیف بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  7. مجتبی says : پاسخ

    سلام و عرض ارادت
    من دو روزی میشه که بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی رو سفارش دادم اما هنوز به دستم نرسیده. تو تهران هم انقدر طول می کشه؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای مجتبی
      برای پیگیری بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی خود با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  8. سارینا says : پاسخ

    سلام
    قیمت بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی چقدره؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم سارینا
      برای اطلاع از قیمت بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  9. علیرضا says : پاسخ

    وقت بخیر
    برای ثبت نام آزمون آزمایشی منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی به کجا باید مراجه کنم؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری 6 says : پاسخ

      خسته نباشید
      برای ثبت نام در آزمون آزمایشی منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی با شماره ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

  10. علی محمدی says : پاسخ

    با سلام
    من روز سه شنبه مبلغ برای پکیج منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی واریز کرده ام ولی هنوز بسته را دریافت نکرده ام لطفا پیگیری کنید

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای علی محمدی
      برای پیگیری بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  11. آیدا محمدی says : پاسخ

    با سلام
    از اینکه با سایت فوق العاده مفید شما آشنا شدم واقعا خوشحالم.پیدا کردن منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی به صورت مرتب با اسم مولف و نشر در سایت شمابرای من مفید بود.

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم آیدا محمدی
      خوشحالیم که از منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ارائه شده در سایت راضی هستید.

  12. سروش says : پاسخ

    با سلام
    میشه کل بسته آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی را خریداری نکنیم و فقط قسمتی از آن تهیه گردد.

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      امکان خرید تک درس از بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وجود دارد.

  13. محمد رضا says : پاسخ

    باسلام
    امکان خرید منابع کارشناسی ارشد علوم صنایع غذایی ب صورت جداگانه وجود دارد؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای محمد رضا
      امکان خرید تک درس از بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وجود دارد.

  14. ستاره says : پاسخ

    سلام
    من میخوام نمونه کتاب های وجود در بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی رو ببینم. امکانش هست؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم ستاره
      برای دیدن نمونه جزوات بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می توانید نام رشته، مقطع و دروس درخواستی خود را به sanjeshamirkabir@yahoo.com ایمیل نمایید تا همکاران من برای شما ارسال نمایند.

  15. تربیانی says : پاسخ

    خسته نباشید
    من از خانواده فرهنگیان هستم و تمایل به خرید بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دارم. آیا تخفیفی به من تعلق می گیرد؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      برای خرید بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می توانید از تخفیف ۱۰ درصدی خانواده فرهنگیان استفاده نمایید.

  16. مه سیما says : پاسخ

    خسته نباشید
    بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با احتساب تخفیف چند درمیاد؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم مه سیما
      برای آگاهی از قیمت و میزان تخفیف بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  17. بردباری says : پاسخ

    روز خوش
    بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی مشاوره تخصصی هم دارد؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دارای مشاوره تحصیلی تلفنی می باشد.

  18. نیما رحیم زاده says : پاسخ

    سلام و عرض ادب
    دیروز از طیق سایت بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی رو سفارش دادم. کی به دستم می رسه؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      در صورت ثبت سفارش، بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، نهایتا طی ۵ روز کاری به دست شما خواهد رسید.

  19. بهرام says : پاسخ

    خسته نباشید
    ضریب درس شیمی مواد غذایی در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی چند است؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، درس شیمی مواد غذایی دارای ضریب ۲ می باشد.

  20. بردیا says : پاسخ

    خسته نباشید
    آیا در نمایشگاه کتاب هم میشه تک درس از بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی خرید؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر
      امکان خرید تک درس از بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در نمایشگاه کتاب نیز امکان پذیر است.

  21. ساسان says : پاسخ

    خسته نباشید
    ببخشید برای خرید بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی تخفیف ندارید؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای ساسان
      تا ۱۸ شهریور می توانستید از تخفیف عیدانه استفاده نمایید. در حال حاضر تخفیفی به بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی اختصاص داده نشده است.

  22. خدیجه وطنی says : پاسخ

    سلام وقت بخیر آیا امکان خرید اینترنتی بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وجود دارد؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم خدیجه وطنی
      برای خرید بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می توانید تلفنی، اینترنتی و یا حضوری اقدام به خرید نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

  23. خاطره شبیری says : پاسخ

    خسته نباشید
    آیا بسته منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی موسسه شما برای کنکور همه درس ها را کفایت می کند؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم خاطره شبیری
      تلاش نموده ایم تا کتاب های موجود در بسته منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی، تا حد امکان جامع و کامل باشند تا برای کنکور بتوانید به آن ها اعتماد کنید.

  24. محمد سلطانی says : پاسخ

    سلام
    آیا کتاب های موجود در بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر به روز هستند؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر آقای محمد سلطانی
      کتاب های موجود در پکیج منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی، طبق آخرین تغییرات به روزرسانی می گردند.

  25. فاطمه زهرا says : پاسخ

    سلام وقت بخیر
    در صورت خرید بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ارسال به شهرستان دور هم دارید؟؟؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم فاطمه زهرا
      درصورت خرید بسته آموزشی منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ارسال به شهرستان دور مانعی ندارد.

  26. رعنا says : پاسخ

    سلام
    آیا با مدرک مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی مجاز به شرکت در آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی می باشم؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم رعنا
      سنجش امیرکبیر ارائه دهنده بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می باشد، برای دریافت اطلاعات و مشاوره تلفنی در خصوصو این پک می توانید با شماره ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰تماس بگیرید.

  27. رویا says : پاسخ

    سلام امکانش هست دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی رو بگید؟ و اینکه قیمت تکدرس چقدر است؟

    1. مشاور آزمون کارشناسی ارشد و دکتری says : پاسخ

      وقت بخیر خانم رویا
      سنجش امیرکبیر ارائه دهنده بسته منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی می باشد، برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در قیمت کتب تک درس نیز می توانید با شماره ۰۲۱۴۴۰۳۱۶۹۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا