بارگیری صفحه

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی علوم پزشکی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی، منابع دکتری علوم و صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره دکتری علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته دکترای علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی (مشاوره آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی دکتری علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

 

معرفی بسته آموزشی و منابع دکتری علوم و صنایع غذایی

 

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع دکتری علوم و صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

منابع دکتری علوم و صنایع غذایی

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند. انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

دکتری علوم و صنایع غذایی

کتاب های تکدرس آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی :

در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند. کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند. مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وزارت بهداشت

 

مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی علوم و صنایع غذایی

فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی شرکت نمایند:

کارشناسی ارشد در رشته های علوم و صنایع غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

 

منابع دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی

۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university
۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروه‌های مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.

 


منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان تافل علوم پزشکی

۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.

۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.


۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، ابراهیم جدیری سلیمی و حسن عدالت نمین، انتشارات سمت.
۳- کتاب فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی) – جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی، تالیف محمد شاهدی، جلال جمالیان، حسن لامع، شهرام دخانی، مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۵- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۷- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی

۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی مواد غذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماری‌های منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء‌ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت مواد‌غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد‌غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن‌زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروب‌شناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

راه موفقیت در کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

 

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

دکتری علوم و صنایع غذایی

منابع دکتری علوم و صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی علوم پزشکی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی ، منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور دکترای علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته دکترای علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور دکترای علوم و صنایع غذایی (مشاوره دکترای علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور دکترای علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی دکترای علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

با سنجش امیرکبیر آزمون دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی را قورت دهید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری ،باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون زبان UTEPT (زبان عمومی دانشگاه تهران)

این آزمون مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

منابع دکتری علوم و صنایع غذایی

 

Food Science and Technology P.H.D resources

If the sources of the Ph.D. exam in food science and industry are selected correctly, it is the first correct step on the way to passing the doctoral exam in food science and industry of the Ministry of Health, so the specialized departments of medical sciences are assessed by Amirkabir to facilitate access to PhD exam candidates. Food has compiled and collected the resources of the Doctor of Food Science and Technology so that the candidates can do so without the advice of the Doctor of Food Science and Technology, even if they want to prepare the resources for the Doctorate of Food Science and Industry independently. Candidates for the Ph.D. exam in food science and industry are advised to use the educational packages (specialized books and pamphlets) required for the PhD program in food science and industry (for the following reasons), but if they still insist that reference books related to PhD resources And to prepare food industries, it is recommended that, in addition to the reference sources, the book of counseling and planning for the entrance exam for the doctorate of food sciences and industries (counseling for the doctorate exam of food sciences and industries, planning for the doctoral exam for food sciences and industries) by Amirkabir assessment method Provides them with the planning method for the Ph.D. exam in food science and industry so that they can make the most of the minimum time. Therefore, dear volunteer, it is repeated again, to get the answer, be sure to plan the PhD in Food Science and Industry in your program.

منابع دکتری علوم و صنایع غذایی

 

به داوطلبان کنکور دکتری وزارت بهداشت توصیه می شود تمام اخبار و مطالب مرتبط با ثبت نام آزمون دکتری وزارت بهداشت را که در زیر آمده است را به صورت کامل مطالعه کنند و با توجه به شرایط و ضوابط کنکور دکترای وزارت بهداشت برنامه ریزی خود را انجام دهند تا بتوانند قبولی در آزمون دکترای وزارت بهداشت سال جاری را تجربه کنند. در ضمن پیشنهاد می شود قسمت سوالات متداول دکترای وزارت بهداشت و اخبار دکتری وزارت بهداشت و مشاوره دکترای وزارت بهداشت را نیز مورد بازدید قرار دهند.

منابع آزمون دکتری وزارت بهداشت

۱- منابع آزمون دکتری وزارت بهداشت

۲- زمان ثبت نام آزمون دکتری وزارت بهداشت

۳- زمان برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت

۴- ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۵- دفترچه ثبت نام آزمون دکتری وزارت بهداشت

۶- شرایط ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۷- مدارک ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۸- هزینه ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۹- فرم صلاحیت عمومی آزمون دکتری وزارت بهداشت

۱۰- کارت ورود به جلسه آزمون دکتری وزارت بهداشت

۱۱- تمدید مهلت ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۱۲- ویرایش اطلاعات ثبت نام دکتری وزارت بهداشت

۱۳- نتایج اولیه آزمون دکتری وزارت بهداشت

۱۴- توضیحات کارنامه آزمون دکتری وزارت بهداشت

۱۵- مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

۱۶- شهریه دکتری وزارت بهداشت

۱۷- دفترچه انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت

۱۸- انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت

۱۹- تاثیر سهمیه در انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت

۲۰- نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت

کلمات کلیدی:

منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ ,منابع دکتری علوم و صنایع غذایی, منابع دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی , دکتری علوم و صنایع غذایی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی ۱۴۰۲ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی پزشکی , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی پزشکی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ , منابع کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع کنکور دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون , دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت تضمینی , بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , گرایش های دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, جزوات کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, سوالات آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت, دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , آزمون آزمایشی دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , مشاوره آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , منابع آزمون دکترا علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی , دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , منابع آزمون دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد , گرایش های دکتری صنایع غذایی , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۱۴۰۲ , منابع کنکور دکتری صنایع غذایی ۱۴۰۲ , فرهاد علوی صنایع غذایی , دکتری صنایع غذایی بدون آزمون , دکترای صنایع غذایی دانشگاه آزاد , دکترا صنایع غذایی , بهترین گرایش ارشد صنایع غذایی, به روز ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,کامل ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, بهترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  جدید ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, منحصرترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, آپدیت ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, جامع ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, متفاوت ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, بی نظیر ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, متمایز ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, مرجع ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  بی رقیب ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  با کیفیت ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, معتبر ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, پربازده ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, عالی ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, پرطرفدار ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  بهینه ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  کمیاب ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, برترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, پر محتوا ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, میان بر ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, با خدمات ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, پر پشتیبانی ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, تضمینی ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, کمیاب ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,تسهیل گر ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, مشاورترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,همراه ترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,   یاورترین منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی۱۴۰۳ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی۴۰۳ , منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی ,شانس قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,  تجربه قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی,   قدرت قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, شیرینی قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, لذت قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, تسریع قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی, کاتالیزور قبولی با منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی

 

 

* اپیدمیولوژی

*اخلاق پزشکی (موجود نیست)

*ارگونومی (موجود نیست)

*اعضای مصنوعی

* آمار زیستی

* آموزش بهداشت و ارتقای سلامت وزارت بهداشت

* آموزش پزشکی

* آینده پژوهی سلامت

* انفورماتیک پزشکی

* ایمنی شناسی پزشکی

*بهداشت حرفه‌ای

* بهداشت محیط

*بینایی سنجی (موجود نیست)

* بیوشیمی بالینی

*بیولوژی تولید مثل

*پرستاری

 

* پزشکی مولکولی

*حشره شناسی پزشکی

*خون شناسی آزمایشگاهی

* زیست پزشکی سامانه‌ای

* زیست فناوری پزشکی

* ژنتیک پزشکی

* سالمند شناسی

* سلامت در بلایا و فوریت ها

* سلامت و رفاه اجتماعی

* سیاست‌های غذا و تغذیه

* شنوایی شناسی (موجود نیست)

*طب ایرانی (موجود نیست)

* علوم اعصاب

* علوم بیومدیکال مقایسه ای

* علوم تشریحی

* علوم تغذیه

 

* علوم سلولی کاربردی

* علوم و فناوری های تصویربرداری پزشکی

* فیزیک پزشکی

* فیزیوتراپی

*کار درمانی (موجود نیست)

* کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی

* گفتار درمانی (موجود نیست)

* مددکاری اجتماعی

* مطالعات اعتیاد

* مهندسی بافت

* مهندسی پزشکی (منابع آزمون دکتری بیوالکتریک)

*مهندسی پزشکی (منابع آزمون دکتری رباتیک)

* نانوفناوری پزشکی

* ویروس شناسی پزشکی

* بهداشت باروری

* مامایی

 

* روانشناسی بالینی

*روانشناسی نظامی

* مشاوره توانبخشی

* قارچ شناسی پزشکی

* انگل شناسی پزشکی

* باکتری شناسی پزشکی

* توکسین‌های میکروبی

*فیزیولوژی

* فیزیولوژی ورزشی

* فارماکولوژی

* اقتصاد سلامت

* سیاستگذاری سلامت

*مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

* علوم و صنایع غذایی

* بهداشت و ایمنی مواد غذایی

نوشته قبلی

منابع آزمون دکتری سلامت و رفاه اجتماعی

نوشته بعدی

منابع آزمون دکتری قارچ شناسی پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی