بارگیری صفحه

مصاحبه دکتری

مصاحبه دکتری

مصاحبه دکتری عبارتی است که در آذرماه هر سال در گوگل یا سایر موتورهای جستجو توسط داوطلبان آزمون دکتری سرچ می شود.بسیاری از داوطلبان کنکور دکتری با توجه به هوش و فراست خود عبارت های کلیدی دیگری مثل زمان مصاحبه دکتری ۹۸ , فرم ارزیابی مصاحبه دکتری , نحوه محاسبه نمره مصاحبه دکتری , متن معرفی خود به زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری , زبان مصاحبه دکتری , درصد مصاحبه دکتری ۹۸ , جدول امتیازات مصاحبه دکتری ۹۸ و یا امتیازات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد را نیز جستجو کنند.

 

زمان ثبت نام آزمون دکتری
 

هدف همه آنها یکی است و همگی با کمی تسریع یا تاخیر به اطلاعات و خبرهای مطلوب خود در سطح اینترنت دست می یابند البته لازم به ذکر است داوطلبان آزمون دکتری باید به صورت حرفه ای نحوه دقیق و علمی جستجوی اطلاعات را فرا گیرند تا به طور علمی بتوانند به مطالب مورد نیاز خود دست یابند.

 

لذا مهم این است که داوطلبان آزمون دکتری اطلاعات مورد نیاز خود را از سایتی معتبر و علمی پیگیری و رهگیری کنند. سایتی یا مجموعه ای که بتواند به طور صحیح پاسخگوی سوالات داوطلبان آزمون دکترا باشد. در این بستر پر تلاطم مجموعه سنجش امیرکبیر به عنوان مجری اماده سازی منابع ازمون کارشناسی ارشد و دکتری سعی نموده است بستر اطلاعات برای داوطلبان ازمون دکتری را طوری فراهم کنند که داوطلبان کنکور دکترا بتوانند به راحتی اخبار درست و مطالب صحیح آموزشی خود را از سایت سنجش تکمیلی دات ای آر کسب کنند.

 

زمان ثبت نام آزمون دکتری

همچنین داوطلبان عزیز امتحان دکتری می توانند در پایین همین صفحه، تمام سوالات خود را در زمینه آزمون دکترا مطرح کنند. مشاوران عالی سنجش امیرکبیر، مشتاقانه پاسخگوی پرسش ها و سوالات داوطلبان عزیز آزمون دکتری در زمینه ثبت نام آزمون دکتری در مقطع عالی و تکمیلی می باشند.

 

کنکور دکتری دانشگاه آزاد 98

لذا به تمام داوطلبان آزمون دکتری توصیه میشود در چند ماه باقی مانده تا زمان آزمون دکترای ،تمرکز بیشتری روی مطالب کنکور دکترای خود داشته باشند.

 

مصاحبه دکتری

در رابطه با تحصیل و نحوه ورود به مقطع دکتری لازم می باشد بدانید که تنها کسب رتبه قبولی در آزمون سراسری دکتری برای ورود به مقطع دکتری کفایت نمی کند و دانشجویان می بایست خود را در مرحله مصاحبه نیز اثبات کنند. به این علت که مرحله مصاحبه ۵۰ درصد تاثیر در قبولی داوطلبان خواهد داشت و  بخش زیادی از وزن پذیرش دکتری را به دوش می کشد و می توان گفت که کسب موفقیت در این مرحله بسیار مهم تر از آزمون دکتری است .از این رو پس از عبور از آزمون دکتری سراسری و کسب رتبه قبولی، بار دیگر می بایست عزم خود را جذب نمائید و تمامی توانمندی خود را برای موفقیت در مرحله مصاحبه به کار گیرید.
یک سال قبل از ادغام شدن ثبت نام آزمون دکتری سراسری و ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد ، محدودیت دعوت به مصاحبه برای متقاضیان سراسری برداشته شد . تا قبل از سال ۹۶ ، هر فرد نهایتا به ۳ دانشگاه برای مصاحبه دعوت می شد اما از آن به بعد ،  متقاضیان می توانند سر جلسه مصاحبه همه دانشگاه هایی که موفق به کسب حدنصاب آن ها شدند ، حاضر شوند . بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری ۹۸ ، اگر متقاضیان اسم خود را در لیست دعوت به مصاحبه ‌شدگان آزمون دکتری ۹۸ مشاهده کنند ، یعنی یک مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشته است اما موفقیت نهایی به نتیجه مصاحبه بستگی دارد که باید به خوبی خود را برای آن آماده نماید . تا قبل از سال ۹۶ سهم مصاحبه دو سوم و سهم کنکور دکتری یک سوم بود اما براساس دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۹۸ ، امسال سهم آزمون کتبی و مصاحبه هر کدام یک دوم ( ۵۰ درصد ) می باشد. مصاحبه همچنان از اهمیت زیادی برخوردار است چون که به متقاضیان کمک می نماید در انتخاب بهتر یا بالاتر خود پذیرفته شوند . فرآیند مصاحبه دکتری و چگونگی شرکت در آن به قدری مهم می باشد که متقاضیان بعد از آزمون باید تمام تلاش خود را در راستای شرکت در یک جلسه مصاحبه قدرتمند داشته باشند .  کسب نمره خوب در مصاحبه آزمون دکتری حاصل دقت و برنامه ریزی است . در ادامه این گزارش به بررسی عوامل موفقیت در مصاحبه آزمون دکتری همانند آمادگی روز قبل از مصاحبه ، راهکار های آمادگی و سوالات احتمالی مصاحبه و مدارک مورد نیاز مصاحبه دکتری خواهیم پرداخت .

 

شرایط ثبت نام آزمون دکتری

 

آشنایی با نحوه مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

در ابتدا ممکن است این سوال برایتان به وجود بیاید که چه کسانی برای مصاحبه به دانشگاه پذیرنده مراجعه می کنند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر دانشگاه به صورت مستقل پس از اعلام نتایج دکتری، حد نصاب قبولی مرتبط با رشته های خود را منتشر می کنند و متقاضیان در این حالت با توجه به نمره خود در کارنامه و مقایسه با حد نصاب دانشگاه هایی که در برگه انتخاب رشته خود آورده اند بایستی به دانشگاه های پذیرنده برای انجام مصاحبه مراجعه کنند. در جلسه مصاحبه علاوه بر اساتید یک یا دو نفر دیگر نیز برای ارزیابی میزان توانمندی و تسلط شما متقاضیان در زبان انگلیسی، پایان نامه و رزومه و…  بر جلسه نظارت خواهند داشت که در ادامه گزارش نحوه برخورد و پاسخگویی به سوالات در جلسه مصاحبه را توضیح می دهیم.

ثبت نام آزمون دکتری

 

آمادگی قبل از روز مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

هر داوطلبی که حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری در یک رشته محل را کسب نمده باشد ، باید بداند که این فرصت فقط یکبار برای وی اتفاق می افتد و در واقع جلسه مصاحبه تکرار شدنی نمی باشد . هر دانشجویی که برای اولین بار به مصاحبه آزمون دکتری دعوت می شود ، نمی داند با چه اتفاقاتی روبرو می شود . اما اطلاع از سوالات احتمالی ، شرایط جلسه مصاحبه ، تیم مصاحبه کننده و مدارک مورد نیاز کار دشواری نمی باشد . بعد از اینکه به مصاحبه در یک دانشگاه دعوت شدید نیاز است تا قبل از روز مصاحبه یک بار به دانشگاه رفته تا آدرس دانشگاه را به خوبی یاد بگیرید و در روز مصاحبه سر وقت در محل مربوطه حاضر شوید . با کمی پرس و جو می توانید بفهمید کدام اساتید برای مصاحبه سر جلسه حاضر می شوند و کدام یک از آنها ظرفیت برای پذیرش دانشجو دارند . اغلب سوالاتی که هر سال از متقاضیان پرسیده می شود یکسان می باشد . به این معنی که مثلا یک استاد رشته خاص در دانشگاه هر سال اهمیت ویژه ای روی تسلط بر پایان نامه کارشناسی ارشد داوطلبان دارد و استاد دیگر روی مقالات ISI دانشجویان اهمیت ویژه ای قائل می باشند . پس به همین راحتی با یک پرس و جوی ساده می توانید اطلاعات بسیار مفیدی دربارهسوالات احتمالی که در روز مصاحبه دکتری سراسری ۹۸ در هر دانشگاه با آن مواجه خواهید شد به دست آورید. با اطلاع از نام اساتید به جستجوی رزومه آنها بپردازید و مقالاتی که منتشر نموده اند را بیابید . سعی نمائید متوجه شوید که زمینه کاری کدام یک از آن ها با شما شباهت بیشتری دارد و به وسیله ایمیل یا ملاقات حضوری با آن ها در ارتباط باشید . ممکن است از زمان فارغ التحصیلی فردی که به مصاحبه دعوت شده است ، مدتی گذشته باشد بنابراین وی باید روی پایان نامه ارشد خود تسلط پیدا کند و توانایی توضیح دادن پیرامون موضوع پایان نامه خود را داشته باشد .
فراموش نکنید که لباس مناسبی را برای جلسه مصاحبه انتخاب نمائید . باید سر جلسه مصاحبه با لباسی معقول و ظاهری آراسته وارد شوید . در کل تمامی حرکات ، رفتار و گفتار در سپری نمودن یک جلسه مصاحبه خوب تاثیرگذار می باشد .

ثبت نام آزمون دکتری سراسری

 

راهکار های آمادگی برای روز مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

استرس در طول مصاحبه‌ دکتری سراسری ۹۸ امری طبیعی می باشد اما اگر زیاد باشد باعث اشکال در روند مصاحبه می شود . این که بر روی تمامی موارد مصاحبه تسلط داشته باشید می تواند به شما اعتماد به نفس بدهد و شما را برای صحبت نمودن در جلسه آماده کند . البته بسیاری از متقاضیان را می شناسیم که علی رغم تسلط صد در صدی روی مباحثی که برای مصاحبه آزمون دکتری ۹۸ مهم است ، رقابت را به متقاضیانی واگذار می نمایند که تسلط خیلی کمتری دارند . بنابراین قطعا باید خود و توانایی های خود را باور داشته باشید.
دید مصاحبه کننده به شما این است که قرار است در آینده استاد و مدرس دانشگاه شوید بنابر این بهتر است در حین مصاحبه موارد زیر را رعایت نمائید .
۱- با اعتماد به نفس وارد جلسه مصاحبه شوید .
۲- در پاسخ دادن به سوالات عجله ننمایند و برای هر سوال اندکی تفکر نمائید .
۳- به سوالات جواب کوتاه دهید زیرا امکان دارد در حین توضیح دادن بیش از حد ، از منظور اصلی سوال دور شوید .
۴-  اگر پاسخ سوالی را نمیدانید به صراحت بگوئید که حضور ذهن ندارید ، صداقت می تواند تاثیر مثبتی بر روی فرآیند مصاحبه دکتری داشته باشد .
۵- سعی نمائید در خلال مصاحبه روی مهارت هایتان تمرکز نمائید و اساتید را از مهارت هایتان باخبر سازید .
۶- اگر پاسخ سوالی را نمی دانستید یا جواب نادرستی به سوالی دادید ، خود را نبازید و تا آخر مصاحبه سر حال باشید . گاهی
شاید عکس العمل شما در مقابل مصاحبه کنندگان تاثیر مستقیمی روی نمرات مصاحبه بگذارد .
۷- در طول مصاحبه به همه افراد توجه کنید و ارتباط چشمی خود را با همه اساتید قطع نکنید .
اساتید در دانشگاه های مختلف ، سوالات متفاوتی می پرسند . پرسش در ارتباط با موضوع پایان نامه یکی از مواردی است که تقریبا توسط همه اساتید انجام می شود . پس بهتر است بر پایان نامه خود تسلط داشته باشید . زبان انگلیسی نیز یکی از مواردی است که تسلط نسبی در آن می تواند تاثیر گذار باشد . احتمال دارد از شما بخواهند که در ارتباط با پایان نامه خود و حوزه کاریتان به مدت کوتاهی انگلیسی صحبت نمائید یا از شما بخواهند مشخصات شخصی خود را به زبان انگلیسی توضیح دهید . بهتر است در هر یک از زمینه ها متن کوچکی را آماده نمائید تا در صورت نیاز بازگو کنید .
یکی از سوالاتی که مطرح می شود ، انگیزه داوطلب از تحصیل در مقطع دکتری می باشد . داوطلب باید بتواند علاقه و انگیزه خود را از تحصیل در مقطع دکتری تخصصی به طور واضح و قابل قبول توضیح دهد .
بسیاری از اساتید روی این که متقاضی چه شغلی دارد حساس هستند و معتقدند دانشجوی دکتری باید تمام وقت خود را صرف پژوهش و دروس دکتری کند . البته رزومه شغلی ای که در آن تدریس یا پژوهش دیده شود پسندیده می باشد اما اگر دارای شغل تمام وقت باشید ، امکان دارد در این زمینه نمره ای منفی بگیرید.
در آخر اگر از شما سوال شد که علاقه به کار نمودن در چه زمینه ای دارید ، بهتر است به صورت مشخص جواب این سوال را ندهید . بهتر است زمینه کاری ای که در آن تخصص دارید مشخص نمائید اما خود را به قدری انعطاف پذیر نشان دهید که اگر در زمینه دیگری هم نیاز باشد ، کار می کنید .  در کل خیلی سوالات مربوط به درس از شما پرسیده نمی شود و هدف از برگزاری جلسه مصاحبه ، تشخیص اساتید از قدرت تحصیل و استنتاج شما روی مسائل درسی است .

نحوه سنجش و پذیرش آزمون دکتری

 

مدارک مورد نیاز مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

افرادی که در تب و تاب مصاحبه می باشند نباید از فراهم نمودن مدارک مورد نیاز مصاحبه غافل شوند . دانشگاه برای جلسه مصاحبه مدارکی را از دعوت شدگان به مصاحبه می خواهد که همراه داشتن بعضی از آن ها الزامی می باشد . مدارک شناسایی ، مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد و کارشناسی ، مدارک زبان ، مدارک علمی پژوهشی و… ، مدارکی هستند که متقاضیان باید به همراه داشته باشند .
مدارک شناسایی شامل اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه است .

مدارک تحصیلی شامل مدرک کارشناسی ارشد یا گواهی معدل و ریز نمره دروس کارشناسی ارشد ، مدرک کارشناسی و ریز نمره دروس کارشناسی ، پایان نامه ارشد و صفحه نمره پایان نامه ارشد است .
مدارک علمی پژوهشی شامل اصل مقالات پذیرفته شده در تمامی مجلات ، کنفرانس ها ، علمی پژوهشی ، isi و علمی ترویجی می باشد.
مدرک زبان شامل مدرک آزمون تافل ، آزمون آیلتس ، آزمون تولیمو یا آزمون MSRT  است که البته داشتن آنها الزامی نیست ولی در صورت داشتن مدارک بهتر است به هیئت مصاحبه کننده ارائه شود و نمره مثبت منظور خواهد شد .
گواهی سابقه تدریس در دانشگاه ها ، گواهی ثبت اختراع و عناوین علمی ، کتاب های تالیف و ترجمه شده ، توصیه نامه از دو تن از اساتید مقطع کارشناسی ارشد از جمله استاد راهنما ، رزومه کامل تحصیلی و شغلی ، انگیزه نامه تحصیلی ( SOP ) ( برای مشخص کردن هدف داوطلب از ادامه تحصیل در مقطع دکتری ) نیز جز دیگری از مدارک می باشند که داوطلبان در صورت دارا بودن باید در روز مصاحبه ارائه دهند .
هر دانشگاه طبق بخشنامه های سازمان سنجش کشور نمره قسمت مصاحبه هر داوطلب را در فرمی یادداشت می نماید . این فرم ها اغلب دارای فیلد های یکسانی هستند به عنوان مثال می توانید فرم ارزیابی تخصصی دانشگاه تهران را از طریق لینک فرم ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی مشاهده نمائید .
متقاضیانی که با استفاده اطلاعات کارت ورود به جلسه آزمون دکتری ، کارنامه دکتری ۹۸ خود را مشاهده نمودن و با وارد نمودن کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد در انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ۹۸ شرکت نموده اند ، بعد از اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد ۹۸ در صورت کسب حدنصاب قبولی در واحد های دانشگاه آزاد ، باید به صورت جداگانه در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد شرکت نمایند.
مشاوران مرکز سنجش امیرکبیر آماده هستند که شما را در انجام مصاحبه دکتری به بهترین شکل ممکن کمک کنند. برای ارتباط با مشاوران سنجش امیرکبیر می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی  استفاده نمائید.

 

منابع آزمون دکتری

 

چه سوالاتی در مصاحبه دکتری سراسری ۹۸ پرسیده می شود ؟

۱- پایان نامه  در جلسه مصاحبه از شما داوطلبان در زمینه پایان نامه سوالاتی پرسیده می شود که می بایست با تسلط کامل در مورد پایان نامه خود توضیح دهید .
۲- حرفه مورد علاقه اگر در جلسه مصاحبه در خصوص زمینه کاری مورد علاقتان سوال پرسیده شد سعی نمایئد در صحبت هایتان انعطاف پذیر بودن و علاقه خود را در زمینه های کاری گوناگون بیان نمائید و نظر مصاحبه گران را در این خصوص جلب نمائید .
۳- انگیزه همانطور که در قسمت بالا اشاره نمودیم  کلید اصلی موفقیت در مصاحبه آزمون دکتری، نشان دادن انگیزه متقاضیان به تحصیل در مقطع دکتری و رشته مورد علاقه شان است .
۴- ارزیابی قدرت تحلیل و استنتاج در جلسه مصاحبه  امکان پرسش سوال درسی بسیار کم است. اما اساتید سعی دارند که  قدرت تحلیل و استنتاج شما را  ارزیابی کنند و به این نتیجه برسند که که آیا شما توانایی ارتباط برقرار کردن منطقی بین چند مولفه را دارید یا خیر .
۵- تسلط بر زبان انگلیسی  : تسلط بر زبان انگلیسی برای اساتید بسیار حائز اهمیت خواهد بود و در صورت دارا بودن مدرک زبان آن را در جلسه مصاحبه همراه خود داشته باشید.ضمن اینکه این احتمال وجود دارد که از شما خواسته شود که به زبان انگلیسی به طور مختصر در مورد خود یا پایان نامه خود توضیح دهید.بنابراین از اهمیت یادگیری زبان انگلیسی غافل نشوید .
۶- اشتغال به کار یکی دیگر از مواردی که برای اساتید بسیار حائز اهمیت است این می باشد که آیا دانشجوی دکتری می تواند به صورت تمام وقت روی پایان نامه خود کار نماید یا نه. بنابراین اشتغال به کار به صورت تمام وقت می تواند تأثیر منفی بر روی نظر اساتید داشته باشد. البته تدریس، نوشتن و یا ترجمه کتاب  می تواند به روند مصاحبه شما کمک نماید و تاثیر مثبت داشته باشد .

 

ثبت نام آزمون دکتری

 

عوامل موفقیت در مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

۱- ظاهری آراسته و مرتب داشته باشید و از عطر ملایم استفاده نمائید
۲- هنگام برخورد با اساتید و مصاحبه گران با اعتماد به نفس کامل احوال پرسی نمائید و از طریق چشم هایتان ارتباط برقرار کنید و لبخند زدن را فراموش ننمائید .
۳- با آرامش و بدون شتابزدگی به سوالاتی که از شما می پرسند فکر نمائید و پاسخ دهید .
۴- اغراق و دروغ را از صحبت های خود حذف کنید و صادقانه به سوالات پاسخ دهید تا در طول مصاحبه آرامشتان را از دست ندهید .
۵- سعی کنید از پاسخ های طولانی بپرهیزید چون ممکن است امتیاز منفی برایتان به حساب می آید .
۶- بهتر است هنگام پاسخ دادن به سوالات علاوه بر نگاه نمودن به مصاحبه گران، اطرافتان را نیز نگاه کنید و از خیره شدن بیش از حد به مصاحبه گران اجتناب نمائید .
۷- از مهارت ها و توانمندی هایتان صحبت کنید و در بین صحبت هایتان به آن ها اشاره نمائید .
۸- انگیزه و هدف خود را از انتخاب رشته تان بیان کنید و فراموش نکنید که داشتن انگیزه، کلید مهم موفقیت در مصاحبه آزمون دکتری است .
۹- اگر پاسخ سوالی را نمی دانید به جای حاشیه رفتن بگویید که حضور ذهن ندارید .
۱۰- با آرامش روی صندلی بنشینید و پاهایتان را تکان ندهید که این کار شما را مضطرب نشان می دهد.
۱۱- اگر در میان صحبت هایتان از برخی از پاسخ هایتان رضایت نداشتید امید خود را از دست ندهید و تا پایان مصاحبه خونسردی خود را حفظ نمائید .

 

مدارک لازم جهت حضور در مصاحبه دکتری سراسری ۹۸

۱- اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
۲- مدرک کارشناسی ارشد یا گواهی معدل و ریز نمرات دروس
۳- پایان نامه ارشد و ریز نمرات آن
۴-  مدرک لیسانس و ریزنمرات لیسانس
۵- مدرک زبان (آیلتس، تافل، تولیمو،  … )
۶- گواهی سابقه تدریس در دانشگاه ها
۷- گواهی ثبت اختراع و عناوین علمی
۸- کتاب های تالیف و ترجمه شده
۹- توصیه نامه از سه تن از اساتید ارشد از جمله استاد راهنما
۱۰- رزومه کامل تحصیلی و شغلی
۱۱- انتخاب موضوع پایان نامه مقطع دکتری

 

نتایج انتخاب رشته دکتری

 

 

شما برای قبول شدن در کنکور دکتری ۹۸ ، به چه چیز هایی نیاز دارید ؟

 

 

بسته آموزشی آزمون دکتری

آزمون های آزمایشی دکتری
مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی آزمون دکتری
بسته طلایی آزمون دکتری
قانون جذب
مشاوره و پشتیبانی تکمیلی آزمون دکتری

 

به داوطلبان کنکور دکتری توصیه می شود تمام اخبار و مطالب مرتبط با ثبت نام آزمون دکتری را که در زیر آمده است را به صورت کامل مطالعه کنند و با توجه به شرایط و ضوابط کنکور دکترا برنامه ریزی خود را انجام دهند تا بتوانند قبولی در آزمون دکتری سال جاری را تجربه کنند. در ضمن پیشنهاد می شود قسمت سوالات متداول دکتری و اخبار دکتری و مشاوره دکتری را نیز مورد بازدید قرار دهند.

مصاحبه دکتری

۱- منابع آزمون دکتری

۲- زمان ثبت نام آزمون دکتری

۳- زمان برگزاری آزمون دکتری

۴- ثبت نام دکتری

۵- ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد

۶- دفترچه ثبت نام آزمون دکتری

۷- شرایط ثبت نام دکتری

۸- مدارک ثبت نام دکتری

۹- هزینه ثبت نام دکتری

۱۰- فرم صلاحیت عمومی آزمون دکتری

۱۱- کارت ورود به جلسه آزمون دکتری

۱۲- تمدید مهلت ثبت نام دکتری

۱۳- ویرایش اطلاعات ثبت نام دکتری

۱۴- نتایج اولیه آزمون دکتری

۱۵- توضیحات کارنامه آزمون دکتری

۱۶- مصاحبه دکتری

۱۷- مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

۱۸- شهریه دکتری

۱۹- شهریه دکتری دانشگاه آزاد

۲۰- دفترچه انتخاب رشته دکتری

۲۱- انتخاب رشته دکتری

۲۲- تاثیر سهمیه در انتخاب رشته دکتری

۲۳- نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری

۲۴- دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

۲۵- انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

۲۶- نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه آزاد

۲۷- شناسه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

کلمات کلیدی:

مصاحبه دکتری , در مصاحبه دکتری چه می پرسند , جدول مصاحبه دکتری ۹۸-۹۷ , مصاحبه دکتری آزاد , برای مصاحبه دکتری چه بخوانیم , آمادگی برای مصاحبه دکتری , تجربیات مصاحبه دکتری ۹۸ , زمان مصاحبه دکتری ۹۷ , تجربیات مصاحبه دکتری ۹۹ , منابع آزمون دکتری , زمان ثبت نام آزمون دکتری , زمان برگزاری آزمون دکتری , ثبت نام دکتری , ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد , دفترچه ثبت نام آزمون دکتری , شرایط ثبت نام دکتری , مدارک ثبت نام دکتری , هزینه ثبت نام دکتری , فرم صلاحیت عمومی آزمون دکتری , کارت ورود به جلسه آزمون دکتری , تمدید مهلت ثبت نام دکتری , ویرایش اطلاعات ثبت نام دکتری , نتایج اولیه آزمون دکتری , توضیحات کارنامه آزمون دکتری , مصاحبه دکتری , مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد , شهریه دکتری , شهریه دکتری دانشگاه آزاد , دفترچه انتخاب رشته دکتری , انتخاب رشته دکتری , تاثیر سهمیه در انتخاب رشته دکتری , نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری , دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد , انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد , نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه آزاد , شناسه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

 

نوشته قبلی

توضیحات کارنامه آزمون دکتری

نوشته بعدی

تاثیر سهمیه در انتخاب رشته دکتری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی