بارگیری صفحه

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

دانلود منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت

Food and drink control senior resorces

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی (مشاوره آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، برنامه ریزی آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را در برنامه خود قرار دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

معرفی بسته آموزشی و منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته‌اند.
۲) در این نوع کتاب‌ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب‌ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می‌رسد و خواننده نمی‌تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می‌سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند. انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

کتاب های تکدرس آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی:

در این نوع کتاب‌ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال‌ها و تست‌ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست‌ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند. کتاب های کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه‌ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی‌نیاز می‌کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب‌ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

ویژگی های بارز بسته های آموزشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند. مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت داروسازی عبارتند از:

منابع کارشناسی ارشد شیمی دارویی

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

منابع کارشناسی ارشد سم شناسی

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی

۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university
  ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروه‌های مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی تجزیه

۱- کتاب مبانی شیمی تجزیه، تالیف داگلاس ا. اسکوگ و وست. هالر. کروچ، مترجمان شهین برهانی و زهرا مصحفی، انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۲- کتاب مقدمه‌ای بر الکتروشیمی تجزیه‌ای، تالیف سید محمد گلابی، انتشارات گلابی.
۳- کتاب اصول تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲)، تالیف اسکوگ وست و جیمز هولر، مترجم علیرضا سلاجقه، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب خلاصه مباحث شیمی تجزیه، تالیف مجید آروندبرمچی، انتشارات پردازش.
۵- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۷- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه شیمی تجزیه موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه شیمی تجزیه سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی آلی

۱- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف موریسون و بوید، مترجمان علی پورجوادی و رحیم تدینی و ضیاءالدین رضوی و محمد اسماعیل مهدویان، انتشارات مرکز نشردانشگاهی.
۲- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف ولهارد، مترجمان مجید هروی و محمد رضاسعیدی و مجید میرصادقی، انتشارات دانشگاه اصفهان.
۳- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف جان مک موری، دکتر مترجم عیسی یاوری، انتشارات نوپردازان.
۴- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۶- جزوه شیمی آلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه شیمی آلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه شیمی آلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع سم ‌شناسی

۱- کتاب سم شناسی قطب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی (فصل ۳ – ارزیابی خطر)، (فصل ۲۲ – سم‌شناسی شغلی) و (فصل ۲۷ – سم‌شناسی مواد خوراکی)، تالیف دکتر محمد عبداللهی، دکتر سیدمحمد شریعت پناهی و دکتر محمدرضا اویسی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۲- کتاب مبانی سم شناسی (Fundamental toxicology)، تالیف محمد شکرزاده، سهیل سعیدی ساروی، انتشارات آوای مسیح.
۳- جزوه سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۴- جزوه سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۵- جزوه سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۶- جزوه سم‌شناسی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه سم‌شناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع تغذیه

۱- کتاب تغذیه مدرن در سلامت و بیماری (modern nutrition in Health and Disease) (جلد اول)، تالیف شیلز اولسون، شایک و راس، مترجمان مژگان مس چی و مجید حسن قمی، زیر نظر کیوان الچیان و احمدرضا درستی مطلق، انتشارات تیمورزاده، طبیب.
۲- کتاب مراقبت‌های تغذیه‌ای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیم‌های غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دوران‌ها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسش‌های چهارگزینه‌ای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماری‌های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء‌ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت مواد‌غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد‌غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن‌زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروب‌شناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع بیوشیمی

۱- کتاب اصول بیوشیمی (Principles of Biochemistry) انسانی هارپر با بهره‌گیری از کتابهای Devlin و Lehninger، تالیف حامد افتخاری، ناصر ملک نیا، انتشارات کتاب میر.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانته‌آ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی‌، امیره نجات شکوهی و اصغر عینی‌زاده‌، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع فیزیولوژی

۱- کتاب فیزیولو‍ژی پزشکی گایتون، تالیف آرتور گایتون، مترجم محمد رخشان و احمدرضا نیاورانی، انتشارات سماط.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرج‌زاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرج‌زاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسش‌های چهارگزینه‌ای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی (مشاوره ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، برنامه ریزی کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را در برنامه خود قرار دهید.

 

با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را قورت دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توجه داشته باشند اگر بعد از فارغ التحصیلی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل یا خارج از کشور را دارند باید قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور باید یکی از مدارک زبان زیر را ارائه دهند لذا داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری، باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون UTEPT (آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران)

UTEPT مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون ETPNU (آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور)

آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور یا ETPNU مخفف English Test of Payame Noor University است. ETPNU آزمونی است که توسط دانشگاه پیام نور برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری می بایست نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

Master’s Degree in Food and Beverage Control

Master’s Degree in Food and Beverage Control If properly selected, the first step is to move towards acceptance at the master’s degree in Food and Beverage Control at the University of the Ministry of Health, so specialist departments for Amir Kabir’s assessment to facilitate the access of masters undergraduate candidates Food and Beverage Controls, Master’s Materials for Food and Beverage Controls, so that volunteers, without a master’s degree in food and drink control consultants, even if they independently request, will provide senior reference materials for food and drink control. This can be done. Senior Food and Drug Testing Candidates are advised to use the training packages (books and specialized leaflets) required by the Advanced Food and Drink Control Department (for the following reasons), but if they insist that source references Senior Food and Beverage Controller Advice, Senior Food and Drink Control Contest, and Advanced Food and Drink Control. Drinking) by the method of measuring Amir Kabir’s method Provides a master’s degree of food and drink control that can be used up to a minimum of time. Therefore, again, the volunteer will be repeated. Be sure to get an answer, plan a master of food and drink control in your program.

منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت توصیه می شود تمام اخبار و مطالب مرتبط با ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را که در زیر آمده است را به صورت کامل مطالعه کنند و با توجه به شرایط و ضوابط کنکور ارشد وزارت بهداشت برنامه ریزی خود را انجام دهند تا بتوانند قبولی در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال جاری را تجربه کنند. در ضمن پیشنهاد می شود قسمت سوالات متداول ارشد وزارت بهداشت و اخبار کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و مشاوره ارشد وزارت بهداشت را نیز مورد بازدید قرار دهند.

 

اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱- منابع کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۲- زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۳- زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۴- ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۵- دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۶- شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۷- مدارک ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۸- هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۹- کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۰- تمدید مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۱- ویرایش اطلاعات ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۲- نتایج ارشد وزارت بهداشت

۱۳- توضیحات کارنامه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۴- شهریه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۵- دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۶- انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۷- اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

کلمات کلیدی:

منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ۱۴۰۲, منابع کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی سراسری , ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی تضمینی , بسته آموزشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , گرایش های کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت , کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, جزوات کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, سوالات آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, دروس امتحانی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , مشاوره کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , جدیدترین منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , آزمون آزمایشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , گرایش های ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , بهترین گرایش کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , رشته های کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی , منابع کارشناسی ارشد تغذیه , ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد تغذیه , بازار کار ارشد تغذیه , ارشد تغذیه بدون کنکور , کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه آزاد , منابع فارسی ارشد تغذیه , دانشگاه های ارشد تغذیه , منابع کنکور ارشد تغذیه ۱۴۰۲, به روز ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,کامل ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, بهترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  جدید ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منحصرترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, آپدیت ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, جامع ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, متفاوت ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, بی نظیر ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, متمایز ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, مرجع ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  بی رقیب ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  با کیفیت ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, معتبر ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, پربازده ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, عالی ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, پرطرفدار ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  بهینه ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, برترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, پر محتوا ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, میان بر ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, با خدمات ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, پر پشتیبانی ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, تضمینی ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,تسهیل گر ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, مشاورترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,همراه ترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,   یاورترین منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی۱۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ,شانس قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,  تجربه قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی,   قدرت قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, شیرینی قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, لذت قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, تسریع قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی, کاتالیزور قبولی با منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

 

 

* آموزش بهداشت

* آمار زیستی

* اپیدمیولوژی

* اتاق عمل

* اعضای مصنوعی

* اقتصاد بهداشت

* ارگونومی

* اکولوژی انسانی

* انفورماتیک پزشکی

* ارزیابی فناوری سلامت

* بینایی سنجی

* بهداشت و ایمنی مواد غذایی

* تاریخ علوم پزشکی

* تکنولوژی گردش خون

* کاردرمانی

** مجموعه فیزیک پزشکی

* رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی

* فیزیک پزشکی

** مجموعه مامایی

* مامایی

* مشاوره در مامایی

** علوم آزمایشگاهی ۲

* ایمنی شناسی

* خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون

 

* رفاه اجتماعی

* مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

* گفتار درمانی

* مددکاری اجتماعی

* مدیریت توانبخشی

* مهندسی پزشکی بیوالکتریک

* مهندسی پزشکی زیست مواد

* مهندسی بهداشت حرفه ای

* مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست

* میکروب شناسی مواد غذایی

* نانوتکنولوژی پزشکی

** مجموعه آموزش پزشکی

* برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

* تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی

** مجموعه بهداشت محیط

* سم شناسی محیط

* مدیریت پسماند

* مهندسی بهداشت محیط

* بهره برداری و نگهداری از تاسیسات بهداشتی شهری

* بهداشت پرتو ها

** علوم آزمایشگاهی ۱

* بیوشیمی بالینی

* زیست فناوری پزشکی

* ژنتیک انسانی

 

* کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی

* حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

* ژورنالیسم پزشکی

* سلامت سالمندی

** پرستاری

* روان پرستاری

* پرستاری داخلی جراحی

* پرستاری سلامت جامعه

* پرستاری کودکان

* پرستاری نظامی

* پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان

* پرستاری توانبخشی

* پرستاری اورژانس

* پرستاری مراقبت های ویژه

* پرستاری سالمندی

* مدیریت پرستاری

** مجموعه روانشناسی

* روانشناسی بالینی

* بهداشت روان

* روانشناسی سلامت

* روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

** مجموعه فیزیوتراپی

* فیزیوتراپی

* فیزیوتراپی ورزشی

 

* سلامت و ترافیک

* شنوائی شناسی

* علوم تشریحی

* علوم و صنایع غذائی

* فیزیولوژی

* فناوری تصویر برداری پزشکی

* فناوری اطلاعات سلامت

** علوم آزمایشگاهی ۳

* قارچ شناسی پزشکی

* میکروب شناسی

* ویروس شناسی پزشکی

* انگل شناسی

** مجموعه علوم تغذیه

* علوم تغذیه

* علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه

* علوم بهداشتی در تغذیه

* تغذیه بالینی

* تغذیه ورزشی

** داروسازی

* شیمی دارویی

* کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

* سم شناسی

* ترکیبات طبیعی و دارویی دریایی

[ratings]

نوشته قبلی

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم داروهای پرتوزا

نوشته بعدی

منابع آزمون دکتری میکروبیولوژی

68 دیدگاه در “منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

  1. ضمن عرض سلام خدمت مشاور محترم سنجش امیرکبیر
    منابع آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی سنجش امیرکبیر رو به صورت تکدرس و فقط دروس تخصصی این رشته میخواهم اما میخواهم سی دی درسی دانشگاهی که همراه بسته آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه میدهید رو به همراه مشاوره برنامه ریزی آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی هم داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. ضمن عرض سلام خدمت مشاور محترم سنجش امیرکبیر
    منابع آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی سنجش امیرکبیر رو به صورت تکدرس و فقط دروس تخصصی این رشته میخواهم اما میخواهم سی دی درسی دانشگاهی که همراه بسته آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه میدهید رو به همراه مشاوره برنامه ریزی آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی هم داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  3. خسته نباشید؟
    میتونم از بسته منابع آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی سنجش امیرکبیر فقط دروس تخصصی رو خریداری کنم؟

  4. خسته نباشید؟
    میتونم از بسته منابع آزمون دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی سنجش امیرکبیر فقط دروس تخصصی رو خریداری کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی