Free Products Delivery On $ 399 And More

Save:

Online payment

Support 24:

+1 312-334-0612

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۱۳۱۳

Food industry senior resources

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی، منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی (مشاوره آزمون ارشد صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون ارشد صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی

 

 

معرفی بسته آموزشی و منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع ارشد صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

آیا علاوه بر منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی، خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سوالات کنکور کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

 

کارشناسی ارشد صنایع غذایی

کتاب های تکدرس و منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی :

در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب و منابع کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

 

ارشد صنایع غذایی

ویژگی های بارز بسته منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی سنجش امیرکبیر

منابع آزمون ارشد سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند.
مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری و آزاد

 

گرایش های رشته کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری و آزاد عبارتند از:

کارشناسی ارشد صنایع غذایی، گرایش های : ۱- صنایع غذایی ، ۲- علوم مواد غذایی ، ۳- زیست فناوری مواد غذایی ، ۴- فناوری مواد غذایی


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع زبان عمومی

۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.

۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press.


۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع زبان تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، ابراهیم جدیری سلیمی و حسن عدالت نمین، انتشارات سمت.
۳- کتاب فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی) – جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی، تالیف محمد شاهدی، جلال جمالیان، حسن لامع، شهرام دخانی، مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۵- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
۶- کتاب ده سال کنکور زبان تخصصی صنایع غذایی، تالیف سجاد عبدی نوروزانی، ندا نصراصفهانی، انتشارات تخت جمشید، قشقایی.
۷- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۹- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع ریاضیات

۱- کتاب ریاضیات (۱ و ۲ و ۳)، تالیف خالد احمدالی، زیر نظر عبدالحسین هورفر، انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۲- کتاب ریاضیات مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید علی مرتضوی، انتشارات آییژ.
۳- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف جورج برینتن توماس، راس فینی، انتشارات مرکزنشردانشگاهی.
۴- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف لوئیس لیتهلد، سیامک کاظمی و مهدی بهزاد، انتشارات فاطمی.
۵- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف رابرت الکزاندر آدامز، مترجمان عبدالله صدرالدینی و نریمان ویسمرادی، انتشارات سرافراز.
۶- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف ریچارد سیلورمن، مترجم علی اکبر عالم زاده، انتشارات علمی و فنی.
۷- کتاب ریاضی عمومی ۱، تالیف محسن لطف زمان، انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر.
۸- کتاب ریاضی عمومی ۱ و۲، تالیف فرزین حاجی جمشیدی، انتشارات تاخ.
۹- کتاب ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف مسعود نیکوکار، انتشارات آزاده.
۱۰- کتاب ریاضی ۱ و ۲، تالیف محمدصادق معتقدی، انتشارات میعاد.
۱۱- کتاب ریاضیات عمومی، تالیف ایساک آبراموویچ مارون، انتشارات پاریاب.
۱۲- جزوه ریاضی عمومی ۱ و ۲ دانشگاه صنعتی اصفهان.
۱۳- جزوه ریاضی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه ریاضی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۵- جزوه ریاضی عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۶- جزوه ریاضی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع شیمی موادغذایی

۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۴- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۶- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۶- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۷- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۸- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات..
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۳- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۴- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع اصول طراحی کارخانجات

۱- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب.
۲- کتاب طراحی کارخانه صنایع غذایی، تالیف آنتونیو لوپس گومس و گوستاوو باربوزا-کانوواس، مترجمان احمد کلباسی و حسین میرسعیدقاضی، انتشارات آییژ.
۳- کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز.
۴- کتاب اصول طراحی کارخانه مواد غذایی، تالیف امیر فرخ مظاهری و نسرین مویدنیا، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.
۵- کتاب طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی (جلد اول و دوم)، تالیف سید مهدی جعفری و محمد خلیلیان، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۶- کتاب اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی.
۷- جزوه اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی دانشگاه اصفهان.
۸- جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی و دکتر محمد حسین حسینی دانشگاه تهران.
۹- جزوه اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی مهندس ابراهیم جلالی دانشگاه مشهد.
۱۰- جزوه اصول طراحی کارخانه (تجهیزات کارخانه مواد غذایی)، تالیف دکتر صادقی.
۱۱- جزوه اصول طراحی کارخانه دکتر هنرور دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه اصول طراحی کارخانجات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه اصول طراحی کارخانه سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 


منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع اصول مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۲- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف حمیدرضا ضیاء الدین، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی.
۴- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۶- کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.
۷- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

 

راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

ارشد صنایع غذایی

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد و سراسری است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد صنایع غذایی (مشاوره ارشد صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور ارشد صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد سراسری و آزاد علوم و مهندسی صنایع غذایی را قورت دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری و آزاد

 

 

منابع ارشد صنایع غذایی

 

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توجه داشته باشند اگر بعد از فارغ التحصیلی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل یا خارج از کشور را دارند باید قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور باید یکی از مدارک زبان زیر را ارائه دهند لذا داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری، باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون UTEPT (آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران)

UTEPT مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون ETPNU (آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور)

آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور یا ETPNU مخفف English Test of Payame Noor University است. ETPNU آزمونی است که توسط دانشگاه پیام نور برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری می بایست نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

 

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

 

Master’s Degree in Food Industry

The Master of Science (MSc) in Food Industries, if properly selected, is the first correct step in moving toward passing the master’s degree exam in the university’s global food industry. Therefore, specialist departments of Amir Kabir Measure for ease of access to the candidates for the Master of Science in Food Technology, Test Resources The MSc in Food Industries has been designed to enable volunteers to provide nutritionally-qualified nutrition expert advice without a Master’s degree in food industry, even if they want to independently ask for a major food expert. Senior Food Industry Candidates are advised to use the educational packages (books and specialist literature) required by the leading food industry (for the following reasons), but if they insist on providing reference books for the top food industries It is recommended that, along with the resources provided by the reference, the consultancy and planning curriculum of the food industry master’s degree (senior food processing expert counseling, senior food industry test planning), the Amir Kabir Measurement Assay, which will provide them with a master’s degree program planning The food industry can be used up to a minimum of time Such. So, once again, the volunteer will be repeated. Be sure to get the answer to the master’s degree in food industry planning.

منابع ارشد صنایع غذایی

 

به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد توصیه می شود تمام اخبار و مطالب مرتبط با ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد را که در زیر آمده است را به صورت کامل مطالعه کنند و با توجه به شرایط و ضوابط کنکور ارشد برنامه ریزی خود را انجام دهند تا بتوانند قبولی در آزمون ارشد سال جاری را تجربه کنند. در ضمن پیشنهاد می شود قسمت سوالات متداول ارشد و اخبار کارشناسی ارشد و مشاوره ارشد را نیز مورد بازدید قرار دهند.

 

اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۱- منابع کنکور کارشناسی ارشد

۲- زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۳- زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد

۴- ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۵- ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۶- دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۷- شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۸- مدارک ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۹- هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۱۰- نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۱۱- کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد

۱۲- تمدید مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۱۳- ویرایش ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

۱۴- نتایج کارشناسی ارشد

۱۵- توضیحات کارنامه کارشناسی ارشد

۱۶- شهریه کارشناسی ارشد

۱۷- شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۱۸- دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

۱۹- انتخاب رشته کارشناسی ارشد

۲۰- اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد

۲۱- دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۲۲- انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۲۳- اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

۲۴- شناسه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲ ، منابع کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲ ، منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲، منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲، منابع کنکور ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲ ، منابع ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲

 

 

 

کلمات کلیدی:

مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد, مشاوره آزمون ارشد, برنامه ریزی آزمون ارشد, برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد, برنامه ریزی کارشناسی ارشد, مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی, مشاوره آزمون ارشد صنایع غذایی, برنامه ریزی آزمون ارشد صنایع غذایی, برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی, برنامه ریزی کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی, آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی, کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی, آزمون ارشد صنایع غذایی, ارشد صنایع غذایی, منابع ارشد صنایع غذایی, منابع کنکور ارشد صنایع غذایی,منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۹۵, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۹۹, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۹۷, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۹۸, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۹۹, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۹۵, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۹۶, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۹۷, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۹۸, منابع آزمون ارشد صنایع غذایی ۹۹, منابع ارشد صنایع غذایی, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۵, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۶, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۷, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۸, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۹, منابع کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع کنکور ارشد صنایع غذایی, آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی,آزمون ارشد صنایع غذایی, کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی, کنکور ارشد صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری , ارشد صنایع غذایی , کارشناسی ارشد صنایع غذایی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی تضمینی , بسته آموزشی کارشناسی ارشد صنایع غذایی , گرایش های کارشناسی ارشد صنایع غذایی , کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد , کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی, جزوات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی, سوالات آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی, دروس امتحانی کارشناسی ارشد صنایع غذایی , مشاوره کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی , جدیدترین منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی , آزمون آزمایشی کارشناسی ارشد صنایع غذایی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی , آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد صنایع غذایی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی , گرایش های ارشد صنایع غذایی , بهترین گرایش صنایع غذایی , رشته های کارشناسی ارشد صنایع غذایی , منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد شیمی مواد غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد زیست فناوری مواد غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد فناوری مواد غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم صنایع غذایی , گرایش های ارشد صنایع غذایی, ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع ارشد صنایع غذایی ۹۵, جزوات ارشد صنایع غذایی, دروس کارشناسی ارشد صنایع غذایی, سوالات کنکور ارشد صنایع غذایی, مشاوره ارشد صنایع غذایی, به روز ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,کامل ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, بهترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  جدید ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منحصرترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, آپدیت ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, جامع ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, متفاوت ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, بی نظیر ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, متمایز ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, مرجع ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  بی رقیب ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  با کیفیت ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, معتبر ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, پربازده ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, عالی ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, پرطرفدار ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  بهینه ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, برترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, پر محتوا ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, میان بر ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, با خدمات ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, پر پشتیبانی ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, تضمینی ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,تسهیل گر ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, مشاورترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,همراه ترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,   یاورترین منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی۱۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ,شانس قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  تجربه قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,   قدرت قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, شیرینی قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, لذت قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, تسریع قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی, کاتالیزور قبولی با منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی,  بی نظیر ترین منابع ارشد صنایع غذایی,کنکوری ترین منابع ارشد صنایع غذایی, حرفه ای ترین منابع ارشد صنایع غذایی,  بی تکرارترین منابع ارشد صنایع غذایی, پر مشتری ترین منابع ارشد صنایع غذایی, پرفروش ترین منابع ارشد صنایع غذایی, تکمیل ترین منابع ارشد صنایع غذایی, میان بر ترین منابع ارشد صنایع غذایی, سریع ترین منابع ارشد صنایع غذایی, رتبه اور ترین منابع ارشد صنایع غذایی

 

 

 

*** گروه علوم انسانی

زبان و ادبیات فارسی

علوم ‌جغرافیایی

سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی

زبان عربی

علوم اقتصادی

تربیت بدنی و علوم ورزشی

تاریخ

علوم‌ اجتماعی

زبانهای باستانی ایران

زبان شناسی‌

الهیات علوم قرآن و حدیث

الهیات فقه و مبانی حقوق اسلامی

الهیات فلسفه و کلام اسلامی

الهیات گرایش ادیان و عرفان

الهیات فقه شافعی (موجود نیست)

فلسفه

علوم تربیتی (علوم تربیتی ۱ و ۲ سابق)

برنامه ریزی درسی

تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش

مدیریت آموزشی

آموزش و بهسازی منابع انسانی

آموزش بزرگسالان

تحقیقات آموزشی

تکنولوژی آموزشی

مدیریت و برنامه ریزی آموزش عالی

آموزش و پرورش

علم اطلاعات و دانش شناسی (کتابداری)

زبان فرانسه (موجود نیست)

زبان روسی (موجود نیست)

زبان آلمانی (موجود نیست)

مجموعه زبان انگلیسی

آموزشی زبان انگلیسی

زبان و ادبیات انگلیسی

مترجمی زبان انگلیسی

مدیریت جهانگردی

حقوق

حقوق خصوصی

حقوق جزا و جرم شناسی

حقوق عمومی

حقوق بین الملل

ایران شناسی

زبان و ادبیات اردو (موجود نیست)

مجموعه علوم سیاسی و روابط بین الملل

علوم سیاسی

روابط بین الملل

مطالعات جهان

باستان شناسی

مجموعه روانشناسی

روانشناسی بالینی

روانشناسی عمومی

روانشناسی تربیتی

روانشناسی کودکان استثنایی

 

سنجش و اندازه گیری (روانسنجی)

روانشناسی اسلامی

حسابداری

مطالعات زنان

علوم ارتباطات اجتماعی

مددکاری اجتماعی

مدیریت

مدیریت بازرگانی

مدیریت دولتی

مدیریت صنعتی

مدیریت فناوری اطلاعات

مدیریت تکنولوژی

مدیریت مالی

کارآفرینی

مدیریت منابع انسانی

مالی

مدیریت سازمان های دولتی

مشاوره

مدیریت دریایی (دریانوردی)

امور فرهنگی (مدیریت و برنامه ریزی ویژه دانشگاه آزاد)

محیط زیست

اطلاعات و حفاظت اطلاعات (موجود نیست)

مدیریت کسب و کار و امور شهری (مدیریت اجرایی سابق)

مدیریت دفاعی ۱

مدیریت دفاعی ۲

مدرسی معارف اسلامی

مدیریت اطلاعاتی

مطالعات دفاعی استراتژیک

اطلاعات استراتژیک

آماد (موجود نیست)

مدیریت بحران

پدافند غیرعامل ۱ (موجود نیست)

پدافند غیرعامل ۲ (موجود نیست)

فرماندهی و مدیریت انتظامی (موجود نیست)

مجموعه رشته های تخصصی دانشگاه علوم انتظامی (موجود نیست)

*** گروه علوم پایه

زمین شناسی (علوم زمین)

ژئوفیزیک

هواشناسی

شیمی

فیزیک

فوتونیک

زیست شناسی سلولی و مولکولی

آمار

ریاضی

علوم کامپیوتر

زیست شناسی گیاهی

زیست شناسی جانوری

علوم محیط زیست

زیست شناسی دریا

اقیانوس شناسی فیزیکی

تاریخ و فلسفه علم

زیست شناسی گیاهی

 

زیست شناسی جانوری

علوم محیط زیست

زیست شناسی دریا

اقیانوس شناسی فیزیکی

تاریخ و فلسفه علم

علوم شناختی

علوم اطلاعاتی

*** گروه فنی و مهندسی

مهندسی برق

مهندسی نفت

مهندسی پلیمر

مهندسی معماری کشتی

مهندسی شیمی

مهندسی صنایع

مهندسی در سوانح طبیعی (مدیریت در سوانح طبیعی)

مهندسی نقشه برداری

مهندسی عمران

مهندسی مکانیک

مهندسی معدن

مهندسی مواد و متالورژی

مهندسی نانوفناوری نانومواد

مهندسی فناوری اطلاعات (IT)

مهندسی کامپیوتر

مهندسی هوا فضا

مهندسی نساجی

مهندسی شیمی بیوتکنولوژی و داروسازی

مهندسی پلیمر صنایع رنگ (مهندسی پلیمر رنگ)

مهندسی طراحی محیط زیست

مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون در صنایع نفت

مهندسی ایمنی و بازرسی فنی

مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (مهندسی HSE)

ایمنی، بهداشت و محیط زیست (مهندسی ایمنی صنعتی)

*** گروه کشاورزی

علوم و مهندسی مرتع و آبخیزداری

علوم و مهندسی آب

زراعت و اصلاح نباتات

اقتصاد کشاورزی

علوم و مهندسی باغبانی

ترویج و آموزش کشاورزی

علوم و مهندسی جنگل

مدیریت حاصلخیزی، زیست فناوری و منابع خاک (علوم خاک)

علوم دام و طیور

علوم و مهندسی شیلات

مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

حشره شناسی کشاورزی

بیماری شناسی گیاهی

علوم و مهندسی محیط زیست

مهندسی مکانیک بیوسیستم

مدیریت و کنترل بیابان

مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی

اکوهیدرولوژی

بیوتکنولوژی کشاورزی

 

توسعه روستایی

مدیریت کشاورزی

مهندسی فضای سبز

*** گروه هنر

برنامه ریزی شهری، منطقه ای و مدیریت شهری

طراحی شهری

معماری

مرمت و احیای بناها و بافت های تاریخی

نمایش عروسکی (موجود نیست)

هنرهای نمایشی و سینما

کارگردانی نمایش

سینما

تولید سیما

ادبیات نمایشی

بازیگری

تهیه کنندگی

رادیو

هنرهای تصویری و طراحی

تصویر متحرک (انیمیشن)

ارتباط تصویری

تصویرسازی

نقاشی

عکاسی

مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی

هنرهای رایانه ای

هنرهای پژوهشی و صنایع دستی

پژوهش هنر

صنایع دستی

هنر اسلامی

مطالعات موزه

تاریخ هنر ایران اسلامی

تاریخ هنر ایران باستان

حکمت هنر اسلامی

تاریخ هنر جهان اسلام

هنرهای موسیقی (موجود نیست)

هنرهای ساخت و معماری

مدیریت پروژه و ساخت

فناوری معماری

معماری و انرژی

مدیریت ساخته ها

طراحی صنعتی (موجود نیست)

فرش

طراحی پارچه و لباس

*** گروه دامپزشکی

انگل شناسی دامپزشکی

فیزیولوژی دامپزشکی

قارچ شناسی دامپزشکی

بافت شناسی دامپزشکی

باکتری شناسی دامپزشکی

ایمنی شناسی دامپزشکی

بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

بیوشیمی بالینی

سم شناسی دامپزشکی

نوشته قبلی

منابع آزمون دکتری ویروس شناسی پزشکی

نوشته بعدی

منابع کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی