بارگیری صفحه

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

Science and food industry senior resources

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی (مشاوره آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

 

معرفی بسته آموزشی و منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع ارشد علوم و صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته‌اند.
۲) در این نوع کتاب‌ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب‌ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می‌رسد و خواننده نمی‌تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می‌سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند. انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

کتاب های تکدرس آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی:

در این نوع کتاب‌ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال‌ها و تست‌ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست‌ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند. کتاب های کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه‌ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی‌نیاز می‌کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب‌ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

ارشد علوم و صنایع غذایی

ویژگی های بارز بسته های آموزشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند. مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی

۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university
۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروه‌های مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت‌های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماری‌های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء‌ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت مواد‌غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد‌غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن‌زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروب‌شناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی

۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاج‌الدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی‌های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی‌ها و روغن‌های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری‌، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران‌، انتشارات سنبله‌.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

 

ارشد علوم و صنایع غذایی

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی (مشاوره ارشد علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره‌سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران‌نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده‌های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را قورت دهید.

 

منابع آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

 

منابع ارشد علوم و صنایع غذایی

 

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توجه داشته باشند اگر بعد از فارغ التحصیلی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل یا خارج از کشور را دارند باید قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور باید یکی از مدارک زبان زیر را ارائه دهند لذا داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری، باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون UTEPT (آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران)

UTEPT مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون ETPNU (آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور)

آزمون زبان دکترای دانشگاه پیام نور یا ETPNU مخفف English Test of Payame Noor University است. ETPNU آزمونی است که توسط دانشگاه پیام نور برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری می بایست نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

 

Master’s Degree in Food Science and Technology

Master of Science (MSc) in Food Science and Technology If properly selected, the first step is to go along with the Master of Science in Food and Veterinary Sciences at the University of the Ministry of Health, so specialist departments for Amir Kabir’s assessment to facilitate the enrollment of undergraduate and postgraduate students. The food industry has mastered the resources of the Master of Science in Food Science and Technology, so volunteers can do this without a Master’s Degree in Food Science and Technology, even if they want to independently obtain the Top Resources for Food Science and Technology. . Senior Food Science and Technology Test Candidates are advised to use the educational packages (books and pamphlets) required by the senior faculty of food science and industry (for the following reasons) but if they insist that the reference books for senior science resources And food industries. It is recommended that, along with the resources provided by the reference, the Consultation and Planning Master’s Program in Food Science and Technology (Senior Examination for Food Science and Technology, Senior Examination of Food Science and Technology) by Amir Kabir Measurement Which provides them with a Master’s degree in Food Science and Technology Examination Program. To the minimum time, maximum use them. So again, the volunteer will be repeated. Be sure to get the answer to the Master’s degree in Food Science and Technology in your program.

منابع ارشد علوم و صنایع غذایی

 

به داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت توصیه می شود تمام اخبار و مطالب مرتبط با ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را که در زیر آمده است را به صورت کامل مطالعه کنند و با توجه به شرایط و ضوابط کنکور ارشد وزارت بهداشت برنامه ریزی خود را انجام دهند تا بتوانند قبولی در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال جاری را تجربه کنند. در ضمن پیشنهاد می شود قسمت سوالات متداول ارشد وزارت بهداشت و اخبار کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و مشاوره ارشد وزارت بهداشت را نیز مورد بازدید قرار دهند.

 

اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱- منابع کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۲- زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۳- زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۴- ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۵- دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۶- شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۷- مدارک ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۸- هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۹- کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۰- تمدید مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۱- ویرایش اطلاعات ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۲- نتایج ارشد وزارت بهداشت

۱۳- توضیحات کارنامه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۴- شهریه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۵- دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۶- انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

۱۷- اعلام نتایج انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

کلمات کلیدی:

منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع ارشد علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۲, منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی, آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی, کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی سراسری , ارشد علوم و صنایع غذایی , کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی تضمینی , بسته آموزشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , گرایش های کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت , کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, جزوات کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, سوالات آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, دروس امتحانی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , مشاوره کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , جدیدترین منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , آزمون آزمایشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , گرایش های ارشد علوم و صنایع غذایی , بهترین گرایش علوم و صنایع غذایی , رشته های کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی , گرایش های ارشد صنایع غذایی , منابع ارشد صنایع غذایی ۹۴ , ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد صنایع غذایی , منابع ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۲ , جزوات ارشد صنایع غذایی , دروس کارشناسی ارشد صنایع غذایی , منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی , مشاوره ارشد صنایع غذایی,به روز ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,کامل ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, بهترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  جدید ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, منحصرترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, آپدیت ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, جامع ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, متفاوت ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, بی نظیر ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, متمایز ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, مرجع ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  بی رقیب ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  با کیفیت ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, معتبر ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, پربازده ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, عالی ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, پرطرفدار ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  بهینه ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, برترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, پر محتوا ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, میان بر ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, با خدمات ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, پر پشتیبانی ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, تضمینی ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, کمیاب ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,تسهیل گر ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, مشاورترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,همراه ترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,   یاورترین منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی۱۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی۴۰۳ , منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ,شانس قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,  تجربه قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی,   قدرت قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, شیرینی قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, لذت قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, تسریع قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی, کاتالیزور قبولی با منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

 

 

* آموزش بهداشت

* آمار زیستی

* اپیدمیولوژی

* اتاق عمل

* اعضای مصنوعی

* اقتصاد بهداشت

* ارگونومی

* اکولوژی انسانی

* انفورماتیک پزشکی

* ارزیابی فناوری سلامت

* بینایی سنجی

* بهداشت و ایمنی مواد غذایی

* تاریخ علوم پزشکی

* تکنولوژی گردش خون

* کاردرمانی

** مجموعه فیزیک پزشکی

* رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی

* فیزیک پزشکی

** مجموعه مامایی

* مامایی

* مشاوره در مامایی

** علوم آزمایشگاهی ۲

* ایمنی شناسی

* خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون

 

* رفاه اجتماعی

* مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

* گفتار درمانی

* مددکاری اجتماعی

* مدیریت توانبخشی

* مهندسی پزشکی بیوالکتریک

* مهندسی پزشکی زیست مواد

* مهندسی بهداشت حرفه ای

* مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست

* میکروب شناسی مواد غذایی

* نانوتکنولوژی پزشکی

** مجموعه آموزش پزشکی

* برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

* تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی

** مجموعه بهداشت محیط

* سم شناسی محیط

* مدیریت پسماند

* مهندسی بهداشت محیط

* بهره برداری و نگهداری از تاسیسات بهداشتی شهری

* بهداشت پرتو ها

** علوم آزمایشگاهی ۱

* بیوشیمی بالینی

* زیست فناوری پزشکی

* ژنتیک انسانی

 

* کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی

* حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

* ژورنالیسم پزشکی

* سلامت سالمندی

** پرستاری

* روان پرستاری

* پرستاری داخلی جراحی

* پرستاری سلامت جامعه

* پرستاری کودکان

* پرستاری نظامی

* پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان

* پرستاری توانبخشی

* پرستاری اورژانس

* پرستاری مراقبت های ویژه

* پرستاری سالمندی

* مدیریت پرستاری

** مجموعه روانشناسی

* روانشناسی بالینی

* بهداشت روان

* روانشناسی سلامت

* روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

** مجموعه فیزیوتراپی

* فیزیوتراپی

* فیزیوتراپی ورزشی

 

* سلامت و ترافیک

* شنوائی شناسی

* علوم تشریحی

* علوم و صنایع غذائی

* فیزیولوژی

* فناوری تصویر برداری پزشکی

* فناوری اطلاعات سلامت

** علوم آزمایشگاهی ۳

* قارچ شناسی پزشکی

* میکروب شناسی

* ویروس شناسی پزشکی

* انگل شناسی

** مجموعه علوم تغذیه

* علوم تغذیه

* علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه

* علوم بهداشتی در تغذیه

* تغذیه بالینی

* تغذیه ورزشی

** داروسازی

* شیمی دارویی

* کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

* سم شناسی

* ترکیبات طبیعی و دارویی دریایی

نوشته قبلی

منابع کارشناسی ارشد تکنولوژی گردش خون

نوشته بعدی

منابع کارشناسی ارشد شیمی دارویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی