بارگیری صفحه

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

دانلود منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۲۴۱۲

Food Science and Engineering PH.D resources

 

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی (مشاوره آزمون دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

 

معرفی بسته آموزشی و منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

 

برای دانلود ویدیو روی دانلود معرفی بسته آموزشی و منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند. انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

کتاب های تکدرس آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی :

در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند. کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر

جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می‎ گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می ‎کند. مزیت دیگر بسته‎های آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ‎ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید

 

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد

 

گرایش های رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد عبارتند از:

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش صنایع غذایی

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش شیمی مواد غذایی

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش فناوری مواد غذایی

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع زبان عمومی

۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع زبان تافل

۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.

۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع استعداد تحصیلی

۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه.
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی

۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۶- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع اصول مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمن، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی،تالیف حمید توکلی پور،انتشارات آییژ.
۶- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی،تالیف هیمن نوربخش، کاظم جهان بین،انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۷-کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی: گرایش مهندسی و کنترل کیفیت،تالیف احسان جناب، شیرین حیدرزاده، کاظم کریمی، معصومه مسلمی، مهدی بستان شیرین،انتشارات کتاب میر.
۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات..
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی صنعتی

۱- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.
۳- کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه میکروبیولوژی صنعتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی صنعتی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع خواص فیزیکی موادغذایی

۱- کتاب خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، تالیف ریحانه اکبری، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی سیستم های فرآوری غذایی، تالیف مایکل جان لوئیس، ترجمه بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۳- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، تالیف سروت گولوم سومنو سرپیل ساهین، ترجمه مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب خواص فیزیکی مکانیکی محصولات غذایی و مواد کشاورزی، تالیف ریچارد استروشاین، ترجمه علی رجبی، انتشارات پور ماندگار.
۵- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع روشهای نوین آزمایشگاهی

۱- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی.
۲- کتاب کشت سلول “مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۳- کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۴- کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.
۵- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی در توکسیکولوژی، تالیف هیبت الله کلانتری، انتشارات تیمورزاده.
۶- کتاب روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی، تالیف علی محمد مدرس ثانوی، مهدی پناهی، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی.
۷- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران.
۸- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.


منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی

۱- کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.
۲- کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۴- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۶- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۷- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب.
۸- کتاب طراحی کارخانه صنایع غذایی، تالیف آنتونیو لوپس گومس و گوستاوو باربوزا-کانوواس، مترجمان احمد کلباسی و حسین میرسعیدقاضی، انتشارات آییژ.
۹- کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز.
۱۰- کتاب طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی (جلد اول و دوم)، تالیف سید مهدی جعفری و محمد خلیلیان، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۱۱- کتاب اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی.
۱۲- جزوه اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی دانشگاه اصفهان.
۱۳- جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی و دکتر محمد حسین حسینی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۱۵- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۶- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۷- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.

 

راه موفقیت در کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد

 

برای دانلود فایل روی راه موفقیت در کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی کلیک راست کنید و save as … را انتخاب کنید.

 

دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ، منابع کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی (مشاوره دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.

با سنجش امیرکبیر آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را قورت دهید.

 

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری ،باید این مدرک ارائه شود.

 

آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. پس آزمون زبان MSRT همان آزمون زبان MCHE سابق است. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.

 

آزمون EPT

آزمون تافل دکترای دانشگاه آزاد یا آزمون زبان EPT آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.

 

آزمون زبان UTEPT (زبان عمومی دانشگاه تهران)

این آزمون مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی در آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران UTEPT مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد آزمون زبان تافل می باشد. آزمون زبان MHLE ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آزمون زبان MHLE شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ آزمون زبان MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLE را نمی پذیرد.

 

آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تولیمو مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولی در آزمون زبان تافل مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 

آزمون IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی در آزمون زبان آیلتس مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

 

منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

کلمات کلیدی:

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۶, منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷, منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸, منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹, منابع آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۶, منابع آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷, منابع آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸, منابع آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹, منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۶, منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷, منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸, منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹, منابع دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۶, منابع دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۷, منابع دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۸, منابع دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹, منابع کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع کنکور دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی, آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی,آزمون دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی, کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, کنکور دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی, منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری , دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی , دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , سنجش تکمیلی امیرکبیر , منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی تضمینی , بسته آموزشی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , گرایش های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد , کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, جزوات کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, سوالات آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی, دروس امتحانی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , مشاوره کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , جدیدترین منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , آزمون آزمایشی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , آزمون های آزمایشی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , مشاوره آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , گرایش های دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی , بهترین گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی , رشته های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی , منابع آزمون دکتری زیست فناوری مواد غذایی, منابع آزمون دکترا زیست فناوری مواد غذایی, منابع دکتری زیست فناوری مواد غذایی, منابع دکترا زیست فناوری مواد غذایی, منابع آزمون دکتری شیمی مواد غذایی, منابع آزمون دکترا شیمی مواد غذایی, منابع دکتری شیمی مواد غذایی, منابع دکترا شیمی مواد غذایی, منابع آزمون دکتری فناوری مواد غذایی, منابع آزمون دکترا فناوری مواد غذایی, منابع دکتری فناوری مواد غذایی, منابع دکترا فناوری مواد غذایی, منابع آزمون دکتری صنایع غذایی, منابع آزمون دکترا صنایع غذایی, منابع دکتری صنایع غذایی, منابع دکترا صنایع غذایی, منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی , گرایش های ارشد صنایع غذایی , منابع دکتری صنایع غذایی ۹۶ , ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد صنایع غذایی , گرایش های دکتری صنایع غذایی , دکترا صنایع غذایی , بهترین گرایش ارشد صنایع غذایی , ارشد صنایع غذایی بدون کنکور

 

**گروه علوم انسانی

* زبان و ادبیات فارسی

* جغرافیای سیاسی

*جغرافیا و برنامه ریزی شهری

* ژئومورفولوژی

* آب و هواشناسی

* سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی

* زبان و ادبیات عرب

* علوم اقتصادی

* اقتصاد نفت و گاز

*مدیریت ورزشی

* فیزیولوژی ورزشی

*آسیب شناسی ورزشی

* رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی

*بیومکانیک ورزشی

*تاریخ اسلام

*تاریخ ایران بعد از اسلام

* تاریخ ایران قبل از اسلام

*علوم اجتماعی

* جمعیت شناسی

* ادیان و عرفان

*تاریخ و تمدن ملل اسلامی

* فلسفه و کلام

* فقه شافعی

* تحقیقات آموزشی

* تکنولوژی آموزشی

* آموزش عالی

*روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی

* مشاوره

* سنجش و اندازه گیری

* روانشناسی

* علم اطلاعات و دانش شناسی

* حقوق عمومی

* حقوق جزا و جرم شناسی

*حقوق بین الملل عمومی

* حقوق خصوصی

*حقوق نفت و گاز

* علوم سیاسی و روابط بین الملل

*مدیریت بازرگانی و راهبردی

*مدیریت دولتی

* مدیریت صنعتی

* مدیریت رسانه و اطلاعات

** مدیریت پیشگیری از جرم، جرم یابی و ایمنی ترافیک

* مدیریت فناوری اطلاعات

*مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز

** کارآفرینی، آینده پژوهی و مدیریت تکنولوژی

* گردشگری

* دکتری مالی

* علوم ارتباطات

*باستان شناسی

*محیط زیست

* مطالعات زنان

* مدرسی معارف اسلامی

**گروه علوم پایه

*فسیل شناسی و چینه شناسی

* زمین شناسی نفت

* زمین شناسی سنگ شناسی رسوبی

 

* زمین شناسی آب های زیرزمینی

* زمین شناسی مهندسی

* زمین شناسی زیست محیطی

* زمین شناسی پترولوژی

* زمین شناسی اقتصادی

* زمین شناسی تکتونیک

* شیمی فیزیک

* شیمی آلی

* شیمی تجزیه

*شیمی معدنی

* شیمی کاربردی

* شیمی پلیمر

* فیتوشیمی

* هواشناسی

* زیست شناسی فیزیولوژی گیاهی

* زیست شناسی سیستماتیک و بوم شناسی گیاهی

* زیست شناسی سلولی و تکوینی گیاهی

* زیست شناسی فیزیولوژی جانوری

*زیست شناسی بیوسیستماتیک جانوری

* زیست شناسی سلولی و تکوینی جانوری

* زیست شناسی سلولی و ملکولی

*بیوشیمی

* ژنتیک ملکولی

* میکروبیولوژی

* بیوفیزیک

* زیست فناوری میکروبی

* آمار

*ریاضی محض

* ریاضی کاربردی

* فیزیک دریا

* زیست شناسی دریا

* علوم و فناوری نانو نانوفیزیک

* فیزیک

*فوتونیک

* ژئوفیزیک لرزه شناسی

* ژئوفیزیک زلزله شناسی

* ژئوفیزیک زلزله شناسی

* ژئوفیزیک الکترومغناطیس

* ژئوفیزیک گرانی سنجی

* علوم و فناوری نانو نانوشیمی

* ریززیست فناوری

* بیوانفورماتیک

*علوم کامپیوتر

* علوم شناختی

**گروه فنی و مهندسی

*برق الکترونیک

* مهندسی برق مخابرات

* برق قدرت

* برق کنترل

* عمران سازه

* عمران زلزله

*عمران ژئوتکنیک

* عمران مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی

* مهندسی عمران راه و ترابری

* عمران سواحل، بنادر و سازه های دریایی

*عمران مدیریت منابع آب

* عمران حمل و نقل

 

* عمران مدیریت ساخت

* عمران محیط زیست

* نقشه برداری ژئودزی

* نقشه برداری فتوگرامتری

*نقشه برداری سنجش از دور

* نقشه برداری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)

* مکانیک ساخت و تولید

* مکانیک جامدات

* مکانیک دینامیک، کنترل و ارتعاشات

* مکانیک تبدیل انرژی

* مهندسی دریا

* هوا فضا آئرودینامیک

* هوا فضا جلوبرندگی

** هوا فضا دینامیک پرواز و کنترل

* معدن اکتشاف

*معدن استخراج

* معدن فرآوری مواد معدنی

* معدن مکانیک سنگ

*مهندسی پلیمر پلیمر

* مهندسی پلیمر رنگ

* محیط زیست منابع آب

* محیط زیست آب و فاضلاب

* پرستاری کودکان

* مهندسی محیط زیست مواد زائد جامد

* محیط زیست آلودگی هوا

* پزشکی بیوالکتریک

* پزشکی بیومکانیک

* پزشکی بیومتریال

* مهندسی صنایع

* نفت اکتشاف

* مهندسی نفت

* مهندسی کامپیوتر نرم افزار و الگوریتم

* مهندسی کامپیوتر معماری سیستم های کامپیوتری

* مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی

* مهندسی کامپیوتر شبکه و رایانش

*مهندسی فناوری اطلاعات (IT)

* مهندسی مواد و متالورژی

* مهندسی شیمی

* مهندسی شیمی بیوتکنولوژی

* فناوری نانو نانومواد

* فناوری نانو نانوالکتریک

* مهندسی هسته ای کاربرد پرتوها

** مهندسی هسته ای راکتور

* مهندسی هسته ای پرتوپزشکی

* مهندسی هسته ای گداخت

* مهندسی تکنولوژی نساجی

* مهندسی شیمی نساجی و علوم الیاف

* مهندسی سیستم های انرژی

* گروه کشاورزی و منابع طبیعی

* محیط زیست

* مهندسی مکانیک بیوسیستم

* مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی

* مهندسی باغبانی

* مهندسی صنایع غذایی

** اقتصاد کشاورزی

* حفاظت و اصلاح صنایع چوب

* کامپوزیت های لیگنوسلولزی

 

* صنایع سلولزی

* حاصل خیزی و زیست فناوری خاک

** مدیریت منابع خاک

* علوم دامی

* آبیاری و زهکشی

* سازه های آبی

*منابع آب

* هواشناسی کشاورزی

* علوم و مهندسی مرتع

* مدیریت و کنترل بیابان

* علوم و مهندسی آبخیز

** گروه هنر

* مدیریت پروژه و ساخت

*معماری

* شهرسازی

* پژوهش هنر

* مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی

* مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی

* تئاتر

** گروه دامپزشکی

*جراحی دامپزشکی

* سلامت و ترافیک

*مامائی و بیماری های تولید مثل دام

* بیماری های داخلی دام های کوچک

* بیماری های داخلی دام های بزرگ

* رادیولوژی دامپزشکی

* کلینیکال پاتولوژی دامپزشکی

* پاتولوژی دامپزشکی

* بهداشت و بیماری های پرندگان

* بیوشیمی دامپزشکی

* بهداشت و بیماری های آبزیان

* بهداشت مواد غذایی دامپزشکی

* بهداشت خوراک دام

* اپیدمیولوژی دامپزشکی

* انگل شناسی دامپزشکی

* باکتری شناسی دامپزشکی

* ویروس شناسی دامپزشکی

* قارچ شناسی دامپزشکی

* ایمنی شناسی دامپزشکی

*بیوتکنولوژی دامپزشکی

* فناوری تولید مثل در دامپزشکی

* سم شناسی دامپزشکی

* فارماکولوژی دامپزشکی

* فیزیولوژی دامپزشکی

* آناتومی و جنین شناسی مقایسه ای دامپزشکی

*بافت شناسی مقایسه ای دامپزشکی

* بیهوشی و مراقبت های ویژه دامپزشکی

** گروه زبان

* آموزش زبان فرانسه (موجود نیست)

* ادبیات فرانسه (موجود نیست)

* آموزش زبان روسی (موجود نیست)

*آموزش زبان آلمانی (موجود نیست)

* آموزش زبان انگلیسی

* زبان و ادبیات انگلیسی

* ترجمه

* زبان شناسی

*فرهنگ و زبانهای باستانی (موجود نیست)

نوشته قبلی

منابع آزمون دکتری محیط زیست برنامه ریزی سراسری و آزاد ۲۱۷۷

نوشته بعدی

منابع کارشناسی ارشد حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

62 دیدگاه در “منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

  1. سلام
    در رابطه با کتاب زبان تافل کنکور دکترای زیست فناوری میکروبی سراسری و آزاد میخواهم بدونم این کتاب برای کلیه رشته ها یکسان هست یا فرق میکنه؟ اگر فقط زبان عمومی رو بخونم و زبان تافل رو نخونم میشه یا باید هر دو رو کامل بخونم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
تبلیغات

دسته‌های دوره های آموزشی